CK Banská Bystrica bude používať v roku 2015 bicykle Merida Reacto DA Limited

Home
Slovenčina (Slovenská republika)English (United Kingdom)

Tour de Volcano štartuje

Už tento víkend, 30.júna o 10,00 odštartuje druhý ročník jedného z najväčších cyklistických cestných podujatí na Slovensku, Tour de Volcano. Na 135km trati okolo najväčšej sopky v strednej Európe Poľany je prihlásených 219 pretekárov.

 

Na štarte okrem pretekárov zo Slovenska privítame desiatky zahraničných účastníkov z Poľska, Maďarska a Českej republiky. Predpoveď počasia je veľmi priaznivá a meteorológovia sľubujú ideálne počasie, teploty mierne nad dvadsať stupňov bez zrážok, čo na rozdiel od minulého roka, keď pretekárov sužovalo horúce počasie, priláka na štart očakávanú tristovku štartujúcich. Tour de Volcano je unikátom i v tom že 99% trate ide kvalitnou, často novou vozovkou s malou čerešničkou na torte, záverečnými kilometrami v štýle Paríž-Roubaix.

O mechanickú pomoc počas pretekov v neutrálnom mechanickom vozidla sa budú starať špecialisti z Bikepro, pitný režim zabezpečila firma Iontovenapoje.sk, pred štartom si bude každý môcť vychutnať špičkovú kávu Barzzuz a štart pretekov bude pred kamerami STV obsahovať i jedinečnú kultúrnu básnickú vložku.

 

 

Pretekári CK Banská Bystrica majú nastavené posedy metódou BG FIT v predajni BIKEPRO Banská Bystrica
Reklamný prúžok

Copyright © ckbb.sk 2024 - pre CK BB vytvorilo BikePro

Template by Templates for Joomla.