CK Banská Bystrica bude používať v roku 2015 bicykle Merida Reacto DA Limited

Home
Slovenčina (Slovenská republika)English (United Kingdom)

Štvrtý ročník Tour de Volcano už túto nedeľu

 

Štvrtý ročník Tour de Volcano už klope na dvere. Už túto nedeľu privíta sopka Poľana cyklistov z blízkeho i širokého okolia.

Organizátori pripravili pre pretekárov tradične kvalitné podujatie, prichystané sú i malé novinky. Ako už tradične býva zvykom, v štartovnom balíčku čaká každého účastníka bohatá nádielka. Pivo Urpiner, kompresné podkolienky alebo kompresné ponožky Royal-Bay v limitovanej edícii s logom Tour de Volcano v presne rovnakých reflexnozelených farbách, akú používajú cyklisti CK BB, limitovaný balíček jontového nápoja Stillmass Extraiont, meranie čipmi, profesionálnych rozhodcov a aj motorozhodcov, ktorí sa len nedávno zúčastnili na pretekoch Okolo Slovenska, či spoločných Majstrovstvách SR a ČR v Žiline, chutný obed v cieli, finančné ceny pre víťazov a predovšetkým štedrú tombolu s množstvom hodnotných cien od partnerov Merida, Urpiner, Stillmass, Gryf, BCF, Casco a mnohých iných.

Na záver podujatia bude vyhlásená aj hlavná cena v tombole, bicykel Merida Reacto.

Podujatie je po prvýkrát zaradené do kalendára UCI v sekcii cyklistika pre všetkých ako jedno z dvoch podujatí z krajín V4. Okrem tradičných pretekárov z Čiech, Maďarska, Poľska a Slovenska sa na štart postavia aj štartujúci zo Španielska, či Taiwanu. Podujatie bude samozrejme zabezpečené policajnými motorkami a autami, k dispozícii bude neutrálne vozidlo idúce za prvou skupinou. Bufet bude na najťažšej horskej prémii Tlstý vrch. Pitný režim bude zabezpečovať partner podujatia firma Stillmass. Organizátori sa rozhodli presunúť druhú občerstvovaciu stanicu s nápojmi z Očovej na druhú horskú prémiu na Raticový vrch, kde predsa pretekári majú viac času a priestoru doplniť pitný režim. Očakáva sa teplé a slnečné počasie, ktoré sľubuje zároveň nádherný výhľad na scenériu Poľany a okolia. Už tradíciou je záverečný krátky úsek po nespevnenej vozovke v štýle Paríž-Roubaix zhruba päť kilometrov pred cieľom. Opäť na štarte privítame pretekárov v kategórii Eroica-retro bicykle vyrobené pred rokom 1990 bez použitia karbónu s klipsňovými pedálmi, radením páčkami na ráme, špicovými kolesami a bowdenmi vedenými vrchom. Títo pretekári okrem bežného poradia vo svojej vekovej kategórii budú vyhodnotení aj samostatne v kategórii Eroica.

Pre zvýšený počet štartujúcich, ktorých sa očakáva rekordný počet, doporučujeme skorší vstup do priestoru registrácie, ktorý zároveň zaručí ľubovoľný výber medzi kompresnými podkolienkami resp. kompresnými ponožkami a ich veľkostný výber, ktorý bude zaručený len na začiatku registrácie a zároveň zníži stres pred samotným štartom.

Pretekári CK Banská Bystrica majú nastavené posedy metódou BG FIT v predajni BIKEPRO Banská Bystrica
Reklamný prúžok

Copyright © ckbb.sk 2024 - pre CK BB vytvorilo BikePro

Template by Templates for Joomla.