CK Banská Bystrica bude používať v roku 2015 bicykle Merida Reacto DA Limited

Home
Slovenčina (Slovenská republika)English (United Kingdom)

Predĺžený víkend na prelome apríla – mája využili naši cyklisti na zviditeľnenie klubu a prípravu na vrchol pretekárskej sezóny

 

30. 4. 2023  Marcela Medveďová začala sezónu na horských bicykloch na 12. ročníku Jarného šprintu, časovkou do vrchu v dĺžke 9,3 km v obci Bystrička pri Martine. Pretekalo sa výlučne do kopca po neudržiavanej asfaltovo - gravelovej komunikácii s prevýšením 320 m. Za účasti 199 pretekárov sa umiestnila v prvej polovici štartového poľa a v kategórii Ženy OPEN obsadila 2. miesto za víťazkou Veronikou Válekovou, TJ Družba Smrečany.

Marcela_Medveov_na_trati

M._Medveov_Bystrika_Jarn_print_MTB_asovka_30.4.2023

Marcela_Medveov_v_cieli

1. 5. 2023  traja naši členovia štartovali na 6. ročníku Jarnej ceny Ceroviny, cyklomaratóne na 90 km v okolí Jesenského. V kategórii Muži 50 – 59 roční skončil na peknom piatom mieste Ján Erdély, na stupne viťazov vystúpila za druhé miesto v kategórii Ženy 30 – 39 ročné Marcela Medveďová a druhé miesto tiež obsadila v staršej kategórii žien 40 + Katarína Dobríková.

Po pretekoch v sobotu a v nedeľu povedala Marcela Medveďová: "V sobotu počas časovky do vrchu som nevedela prekonať krízu, ktorú som mala od štartu do cieľa, pravdepodobne podchladením, lebo bolo naozaj chladno a tiež, že som prepálila začiatok a do cieľa bolo nekonečných 9 km. Stále som srdce cítila v hrdle a to sa veľmi zle preteká. V cieli som sa zrútila, na nohy mi pomáhal ocko. V nedeľu v Jesenskom na Jarnej cene Ceroviny to bolo lepšie, síce som mala obavy, či v peletóne vydržím, lebo v Prievidzi som nestíhala rýchlosti 170 členného balíka, síce som miestami strácala kontakt s hlavnou skupinou, ale vždy sa mi podarilo do nej vrátiť. V druhom kole som vedela, čo ma čaká a tiež skupina išla tempo, ktorému som stíhala. V špurte som nevládala predbehnúť víťazku v mojej kategórii Táňu Jasekovú, s druhým miestom som spokojná."

Stupne_Jesensk_1.5.2023

 Strieborn_Jesensk_1.5.2023

 

 

Pretekári CK Banská Bystrica majú nastavené posedy metódou BG FIT v predajni BIKEPRO Banská Bystrica
Reklamný prúžok

Copyright © ckbb.sk 2024 - pre CK BB vytvorilo BikePro

Template by Templates for Joomla.