CK Banská Bystrica will ride on Merida Reacto DA Limited

Home
Slovenčina (Slovenská republika)English (United Kingdom)

Okolo Maroka...

Banskobystrickí cyklisti Haring a Fraňo, doplnení o Saloňa, Karasa, Zimu a Stachuru odcestovali na výborne obsadené etapové preteky Okolo Maroka.......

Organizátorom sa podarilo v 23.ročníku podujatia zabezpečiť výbornú konkurenciu v podobe kontinentálnych tímov Kaťuša (Rusko), Team Type 1 (USA), Loborika (Chorvátsko), Nippo (Japonsko), Tusnad (Rumunsko), Brisaspor (Turecko), MTN (Juhoafrická republika), reprezentačných tímov Líbye, Alžírska, Saudskej Arábie, Rwandy, Egypta, Tuniska, Sýrie, Azerbajdžanu, Maroka A,B,C,D, a regionálnych tímov Castelssarasain (Francúzsko), Ludwigsburg (Nemecko), a CK Banská Bystrica. Celkovo nastúpilo na štart 130 pretekárov.

 

Pre našich pretekárov, okrem Fraňa a Haringa to boli prrvé podobne dlhé etapové preteky v živote, nehovoriac o veľkom handicape v najazdených kilometroch s ostatnými súpermi, pre zlé poveternostné podmienky na Slovensku. Preto si tím nedával žiadne veľké ciele, preteky dokončiť a dosiahnuť nejaký etapový úspech.. Nakoniec sa podarilo dokončiť všetkým pretekárom, čo bol doslova zázrak, pretože to sa podarilo len trom tímom.Najlepším etapovým výsledkom bolo dvadsiate, resp. dvadsiate ôsme, či dvadsiate deviate miesto Fraňa, čo sa za veľký úspech považovať nedá. No jednoducho v špičkovej konkurencii neskúsený tím nemal na viac. Trocha smoly pri hrozivom páde Haringa vo štvrtej etape pribrzdilo nášho lídra až do konca pretekov, no i tak hrdinsky v pretekoch po rozsiahlych zraneniach pokračoval. Pády sa pri podobných veterných pretekoch nevyhýbajú nikomu, a v minimálne jednom páde sa ocitol každý z našich pretekárov. Celkovo však cyklisti nazbierali cenné skúsenosti na výborne obsadených pretekoch na začiatku sezóny, ktoré sa určite zídu v ďalšej časti sezóny. Kompletné výsledky si môžete pozrieť tu.

Thoroughtful analysis of optimal position on the bike provided by BG FIT technology, by BIKEPRO BANKÁ BYSTRICA.
Banner

Copyright © ckbb.sk 2024 - pre CK BB vytvorilo BikePro

Template by Templates for Joomla.