CK Banská Bystrica will ride on Merida Reacto DA Limited

Home
Slovenčina (Slovenská republika)English (United Kingdom)

Ladislav Longauer opäť na pódiových umiestneniach v rakúskom Deutschladsbergu.

Týždeň svetovej cyklistiky Masters v rakúskom Deutschladsbergu pokračoval 17.-18.8.2012 pretekmi jednotlivcov na 62,5 km a časovkou na 19 km.

 

 

 

 

 

 

 

Ladislav Longauer po pretekoch povedal: "Preteky sa išli na tom istom okruhu ako 12.8.2012 s tromi stúpaniami do 1 km, ale štart bol dedinke Bad Gams a odtiaľ sa okamžite po štarte stúpalo do prvého stúpania. Už tu sa peletón natiahol  a začal selektovať s tým, že na čele sa vytvorila silná skupina favoritov v počte 12 pretekárov, ktorá náskok pred prenasledovateľmi neustále zvyšovala. V druhom okruhu sa v stúpaniach oddelilo 7 pretekárov, Rus Moskalev, Rakúšania Hrinkov a Schuller, Nemec Leonhard, Američan Distlerath ,Čech Kasal a ja. Nakoľko sa blížil cieľ, išlo sa svižne, hlavne rakúšania neustále nastupovali avšak skupina prišla spolu  1 km pred cieľ. Tu sa k nám zozadu prihrnula trojica pretekárov, ktorí štartovali 5 min. neskoršie ako naša kategória. Ich nástupy striedali naše. Táto trojica za sebou vytiahla Moskaleva, víťaza pretekov a Hrinkova. Ja som v záverečných metroch, ktoré boli opäť v stúpaní nemal síl špurtovať, až nakoniec som skončil na 7. mieste."

"Na štart 19 km časovky som nastupoval s ambíciami skončiť do tretieho miesta. Nič som nenechal na náhodu : ľahké raňajky, intenzívne rozjazdenie, všetko klapalo, pocity fajn. Odštartoval som vo svižnom tempe a nebyť kolízie s autom a policajtami 1 km po štarte medaila by bola reálna. Nakoniec som skončil piaty so stratou 8 sek. na tretie miesto, 2 sekundy na miesto štvrté. Dve piate a jedno siedme miesto sú moje zatiaľ najlepšie umiestnenia v rakúskom Deutschladsbergu."

Thoroughtful analysis of optimal position on the bike provided by BG FIT technology, by BIKEPRO BANKÁ BYSTRICA.
Banner

Copyright © ckbb.sk 2024 - pre CK BB vytvorilo BikePro

Template by Templates for Joomla.