CK Banská Bystrica will ride on Merida Reacto DA Limited

Home
Slovenčina (Slovenská republika)English (United Kingdom)

Fraňo won 6th round of Regional cycling league

The Regional league was continued by 6th round, individual time trial from Horna Micina to Velka Luka.

(will be translated soon.)

Na štarte v tropickej 32 stupňovej horúčave sa zišlo 38 cyklistov. Na štarte chýbali vedúci pretekár Gažúr, či skvelý vrchár Haring, ktorý si plní reprezentačné MTB povinnosti, no v druhej tohoročnej časovke z Mičinej na Veľkú Lúku nechýbali všetky časovkárske esá z okolia. Čerství majstri Slovenska v časovke družstiev Fraňo a Palčák, triatlonista Kristl, zlepšujúci sa Špilák, najlepší vrchár Oberrostereich Rundfahrt Čanecký, či Debnár a lokomotíva Longauer. Čakalo sa, či sa po dlhom čase podarí niekomu poraziť Fraňa, ktorého na tejto trati naposledy "zarezal" Kristl ešte v roku 2010.

Už na štarte bolo jasné, že rekord nepadne, veľkú horúčavu totiž sprevádzal južný vietor, ktorý zvykne v letných mesiacoch vanúť a aj napriek väčšej forme cyklistov v lete, rekordy na tejto trati padajú predovšetkým na jar.

V cieli, aj keď tesne, sa nakoniec nekonalo žiadne prekvapenie. Po druhé tohoročné víťazstvo v lige si prišiel Fraňo časom 12:29min, keď za rekordom trate zaostal o dvanásť sekúnd a zvíťazil aj v druhej časovke z Hornej Mičinej do Veľkej Lúky. Na druhom mieste skončil Marek Čanecký časom 12:41min, keď o sekundu porazil dvojicu Palčák, Spilák.  Na Kristla zostalo piate miesto v čase 12:45min.

Do čela celkového poradia sa pri neúčasti Gažúra posunula nová posila CK BB Rudolf Rusina. Na druhom mieste sú s rovnakým počtom bodov Frańo a Gažúr.

Regionálna liga pokračuje siedmym kolom, so štartom na badínskom kopci 2.7. o 16,45 hod.

výsledky

Thoroughtful analysis of optimal position on the bike provided by BG FIT technology, by BIKEPRO BANKÁ BYSTRICA.
Banner

Copyright © ckbb.sk 2024 - pre CK BB vytvorilo BikePro

Template by Templates for Joomla.