CK Banská Bystrica will ride on Merida Reacto DA Limited

Home
Slovenčina (Slovenská republika)English (United Kingdom)

Na Skalke víťazne Vančo

Spoločnosť TRAMTÁRIA v sobotu 24.5. organizovala v Skalke pri Kremnici preteky pod názvom Bike and Roll.

Podujatie je zároveň partnerským podujatím cestného Tour de Volcano, a tak dieru v pretekovom kalendári využili dvaja pretekári CK Banská Bystrica, Lukáš Bátora a Jakub Vančo a absolvovali 70km dlhú trať horského maratónu. Celé preteky to vyzeralo, že do cieľa príde ako prvý Bátora. Ale nakoniec sa pred cieľovou čiarou objavil spolu s Vančom. Vančo tak vyhral v čase 03:05:13 a Bátora skončil s tým istým časom na druhom mieste.

Bátora: "Preteky sme šli v rámci tréningu. Po štarte som sa držal Barényiho, ktorý vyhral 45km trať. Posledné kilometre som dostal krízu, a keď som za sebou zazrel Kuba, išiel som s ním tak, ako sme to chceli. Preteky boli v peknom prostredí a trať bola kvalitne označená."

Vančo: "Všetky trate dnes štartovali spolu. Dalo sa ísť s pretekármi z kratších tratí, ale snažil som sa myslieť na to, koľko km mám ešte pred sebou a nenaháňať sa s nimi. Asi 5 km pred cieľom som zbadal pred sebou v kopci Lukáša. Povedal mi, že dostal krízu, tak sme šli posledné kilometre spolu a cieľom sme prešli spolu, držiac sa za ruky. Lukáš ma nechal vyhrať, za to som mu vďačný."

Thoroughtful analysis of optimal position on the bike provided by BG FIT technology, by BIKEPRO BANKÁ BYSTRICA.
Banner

Copyright © ckbb.sk 2024 - pre CK BB vytvorilo BikePro

Template by Templates for Joomla.