CK Banská Bystrica will ride on Merida Reacto DA Limited

Home
Slovenčina (Slovenská republika)English (United Kingdom)

Tretí ročník Tour de Volcano už nasledujúcu nedeľu

 

Tretí ročník najkrajšieho cestného maratónu okolo sopky Poľana - Tour de Volcano je predo dvermi.

Prvú júlovú nedeľu, 6. júla o 10:30 hod., už po tretíkrát odštartujú cyklisti na tradičný 135 km okruh okolo najväčšieho sopečného krátera v strednej Európe. Organizátori Tour de Volcano, CK Banská Bystrica v spolupráci s mestom Banská Bytrica a partnermi podujatia, pripravili opäť zaujímavé novinky a vylepšenia.

Na perfektnej trati, ktorá je takmer celá pokrytá kvalitným, resp. na častiach aj novým asfaltom, sa budú môcť cyklisti popasovať o čo najlepší výsledok. Trať vedie nádhernou scenériou, kde sa pri prejazdoch okolo Lomu nad Rimavicou budú môcť kochať nádhernou scenériou sopky Poľana a jej obrovskej kaldery. Ako býva už tradíciou, záver vedie zhruba 500m dlhým úsekom poľnej cesty, kde si unavení cyklisti môžu vyskúšať pocity pretekárov na Paríž-Roubaix so záverečným šprintom na rovine pri pre dopravu uzavretom dojazde.

Novinkou je okrem tradičnej regulácie skúsenými rozhodcami, dvoma motorozhodcami, ktorí majú skúsenosti z veľkých pretekov Okolo Slovenska a iných aj meranie času profesionálnou časomierou a čipmi. Za hlavnou skupinou - pelotónom, bude k dispozícii neutrálne mechanické vozidlo, ktoré poskytne pretekárom pomoc v prípade defektu.

alt

Každý pretekár obdrží štartovací balíček v hodnote 60 EUR, ktorý bude obsahovať limitovanú sériu kompresných podkolienok Royal Bay neon s logom Tour de Volcano v cene 42 EUR, nealkoholické pivo Urpín, jontový nápoj Stillmas, poukážku na obed po pretekoch, možnosť osprchovať sa v kancelárii pretekov, zľavový kupón 35% na nákup prilieb Garneau,  meranie času čipmi a spracovanie výsledkov profesionálnou cieľovou kamerou, zdravotnú starostlivosť počas pretekov, občerstvenie na občerstvovacích staniciach, neutrálne mechanické vozidlo, rozhodcovské zabezpečenie na motocykloch a gurmánsku kávu Barzzuz zdarma pred pretekmi i v cieli.

Okrem finančných a vecných cien pre najrýchlejších, je pre všetkých pripravená bohatá tombola s vecnými cenami vo výške 5000 EUR s hlavnou cenou - bicyklom Merida Scultura 904 so sadou Shimano 105. 

Predpoveď počasia sľubuje teplé a slnečné počasie, všetci tí, ktorí majú radi cyklistiku, si teda v nedeľu, 6. júla prídu na svoje. Online prihlasovanie bude ukončené v sobotu o 12,00 hod. Doporučujeme sa prihlásiť do tohto dátumu online na www.tourdevolcano.sk. Platba štartovného prebehne priamo v kancelárii pretekov pri preberaní štartovného čísla. Doporučujeme všetkým využiť online prihlasovanie, a tým predísť stresu pri vypisovaní štartovacích formulárov priamo v kancelárii a predovšetkým doporučujeme včasný príchod do kancelárie pretekov. Tí, ktorí prídu skôr, si budú môcť vybrať správne číslo veľkosti kompresných podkolienok Royal Bay. Pri neskorom príchode, v poslednej hodine kancelárie pretekov nezaručujeme možnosť výberu veľkostí.

Thoroughtful analysis of optimal position on the bike provided by BG FIT technology, by BIKEPRO BANKÁ BYSTRICA.
Banner

Copyright © ckbb.sk 2024 - pre CK BB vytvorilo BikePro

Template by Templates for Joomla.