CK Banská Bystrica will ride on Merida Reacto DA Limited

Home
Slovenčina (Slovenská republika)English (United Kingdom)

Víťazom 24. ročníka Regionálnej cyklistickej ligy Marek Čanecký.

13. kôl,  štyria víťazi (9 x M. Čanecký, 1 x D. Špilák, M. Haring, M. Debnár, P. Falát) , 109 účastníkov, jeden traťový rekord - časovka jednotlivcov D. Špilák, to je krátka charakteristika 24. ročníka RCL, s ktorou prítomných účastníkov oboznámil M. Fraňo na slávnostnom vyhodnotení v reštaurácii Olympia.

 

Už tradične sa cyklisti z regiónu stretávajú na posezónnom posedení a vášnivej diskusii, tentokrát v nových priestoroch, reštaurácie Olympia. Z rúk riaditeľa súťaže L. Longauera si  prví traja v absolútnom poradí - 1. M. Čanecký, 2. D. Špilák, 3. R. Rusina - prevzali víťazné poháre. V dielčích súťažiach sa stali víťazmi M. Haring v časovkách na Šturec, M. Čanecký v časovkách H. Mičiná – V. Lúka, súťaž v Badíne spolu s bodovacou súťažou vyhral M. Čanecký, víťazom horských kritérií na Pršanskej terase spolu s pretekmi na trati H. Mičiná – Hrochoť sa stal  J. Korytko. Ceny pre najlepších venovali partneri CK BB, predovšetkým Urpiner, Barzzuz, Stillmass, Nikwax.

 

Čestnú cenu najstaršieho účastníka si prevzal Ivan Meiszlinger.

 

 

 

 

 

 

Držiteľom nového traťového rekordu v časovke jednotlivcov je D. Špilák.

 

 

 Nezabudli sme sa poďakovať obetavým rozhodcom P. Čaneckému, Ľ. Kundratovi, R. Kazanskému a tiež Aďke Vajsovej Korytkovej za krásne fotografie. Vyhodnotenie RCL malo vysokú spoločenskú úroveň, premietali sa fotografie z celého ročníka, diskutovalo sa o zažitých zážitkoch, riešila sa otázka budúcnosti.

Poďakovanie patrí Ivanovi Haasovi za chutnú kapustnicu, A. V. Korytkovej za fantastickú štrúdľu a predovšetkým otcovi tejto 24. ročnej myšlienky, autorovi a tútorovi projektu Lackovi Longauerovi. Tešíme sa na jubilejný 25. ročník.

Thoroughtful analysis of optimal position on the bike provided by BG FIT technology, by BIKEPRO BANKÁ BYSTRICA.
Banner

Copyright © ckbb.sk 2024 - pre CK BB vytvorilo BikePro

Template by Templates for Joomla.