CK Banská Bystrica bude používať v roku 2015 bicykle Merida Reacto DA Limited

Home
Slovenčina (Slovenská republika)English (United Kingdom)

SMP sedlá partnerom CK BB

Talianska firma Selle SMP sa stala prvým zahraničným reklamným partnerom CK Banská Bystrica.

 

Selle SMP medzi priaznivcami cyklistiky netreba dlho predstavovať. Je to jedna z veľkých talianskych "sedlárskych" firiem, ktorá od svojho vzniku v roku 1947 produkuje sedlá špičkovej kvality. Po testovaniach modelov sediel Stratos a Dynamic v ťažkých pretekových podmienkach v úvode sezóny, ktoré poskytol distribútor na Slovensku, došlo k dohode medzi tímom CK Banská Bystrica a výrobcom. Selle SMP na projekt stále rastúceho tímu CK BB upozornil distribútor sediel na Slovensku, firma Merida a Talianom sa zapáčil. Rozhodli sa preto podporiť tím CK BB kvalitnými sedlami a všetci pretekári elitného tímu mužov i žien sedlajú celokožené modely Selle SMP.

"Sme radi, že sme získali ďalšieho kvalitného partnera a zaradili sme sa do úzkej skupiny kvalitných cyklistických tímov, ktorých podporuje firma Selle SMP. Sedlá sú naozaj jedinečné svojim tvarom a spracovaním, sme radi, že tímové bicykle Merida získali jednotné sedlá najvyššej kvality," povedal na margo dohody manažér tímu Martin Fraňo.

Selle SMP je uníkátnym výrobkom medzi sedlami zameriavajúci sa na kvalitné celokožené modely v jedinečnom tvare, ktorý vychádza z ergonómie tela a zaujme svojou originalitou už na prvý pohľad. Po niekoľkomesačnom testovaní testovacích modelov si môžete skúsenosti a praktické rady prečítať tu.




Pretekári CK Banská Bystrica majú nastavené posedy metódou BG FIT v predajni BIKEPRO Banská Bystrica
Reklamný prúžok

Copyright © ckbb.sk 2024 - pre CK BB vytvorilo BikePro

Template by Templates for Joomla.