CK Banská Bystrica bude používať v roku 2015 bicykle Merida Reacto DA Limited

Home
Slovenčina (Slovenská republika)English (United Kingdom)

Slávnostné vyhodnotenie 22.ročníka Regionálnej cyklistickej ligy

V priestoroch firmy Reška sa konalo slávnostné záverečné vyhlásenie 22.ročníka Regionálnej cyklistickej ligy.

 

 

 

Už po dvadsiatydruhýkrát sa zišli cyklisti z regiónu i širšieho okolia na vyhlasovaní celkového víťaza Regionálnej ligy. Riaditeľ súťaže L.Longauer zhodnotil ročník a vyjadril prianie, že sa všetci cyklisti z regiónu opäť zídu na tratiach utorkových modelovaných tréningov aj v roku 2013 v rámci 23.ročníka Regionálnej cyklistickej ligy.

alt

Celkovým víťazom sa stal pretekár CK BB Martin Haring pred svojim oddielovým kolegom Miroslavom Debnárom a Rudolfom Rusinom. Martin Haring tak obhájil víťazstvá z rokov 2011 i 2010 a 2009. Zvíťazil tak už po štvrtýkrát v rade. Svoje celkové víťazstvo založil na svojej najväčšej prednosti, skvelých vrchárskych kvalitách.

Celkovo sa na Regionálnej lige zúčastnilo 82 pretekárov s priemerom 31 pretekárov na jednom kole. V priestoroch jedálne Reška za pri výdatnej večeri živo diskutovalo o budúcich cyklistických plánov v regióne, nechýbala najlepšia pizza v meste od partnera súťaže i Cyklistického klubu Banská Bystrica Franko pizza, či videoprezentácia fotografií z 22.ročníka Regionálnej ligy a prezentácia noviniek firmy Merida. Záver okorenila štrúdla "ligovej fotografky" Adriany Vajsovej-Korytkovej. Pevne veríme, že sa na tradičných tréningových utorkoch stretneme v sezóne 2013 na 23. ročníku ligy.

Kompletné výsledky z regionálnej ligy.

Pretekári CK Banská Bystrica majú nastavené posedy metódou BG FIT v predajni BIKEPRO Banská Bystrica
Reklamný prúžok

Copyright © ckbb.sk 2024 - pre CK BB vytvorilo BikePro

Template by Templates for Joomla.