CK Banská Bystrica bude používať v roku 2015 bicykle Merida Reacto DA Limited

Home
Slovenčina (Slovenská republika)English (United Kingdom)

Cyklistická pizza v ponuke Franko pizza - najlepšia pizza

Predstavujeme Vám novú pizzu v ponuke Franko pizza - najlepšia pizza, ktorá vznikla ako ocenenie majstrovského titulu v cyklokrose nášho jazdca Martina Haringa.


Martin je známy svojou obľubou pizze, je to bez pochýb jeho najobľúbenejšie jedlo. Práve preto sa majiteľ pizzérie rozhodol, že Martinovi vytvorí vlastnú pizzu. Pizza bude uvedená na trh v letných mesiacoch ako v bystrickej, tak aj zvolenskej pizzérii, dovtedy nás čaká ešte náročná úloha vymyslieť výstižný a atraktívny názov. Tí, čo Martina poznajú, vedia z čoho by jeho pizza mala byť zložená. "Jednoznačne syr. Veľa syra a olivy. Ešte zvažujeme, že aj okraje vyplníme syrom, to sa mi na Franko pizza páči, táto možnosť je pri každej pizze v ponuke. To by som bol maximálne spokojný. Keď sme na jeseň nadväzovali spoluprácu s Franko Pizza, tvrdili sme, že spájame svoje sily len s najlepšími a zároveň sme si vytyčovali ciele do nadchádzajúcej krosovej sezóny, medzi ktoré patrili aj zisk titulu majstra SR aspoň v jednej kategórii a obhájenie celkového víťazstva v Slovenskom pohári, ktoré sme oba splnili. Teraz za to prišla naozaj nečakaná odmena! Naozaj som bol celým týmto návrhom veľmi milo prekvapený." (Martin Haring)

Majiteľ pizzérie a hotela Franko vo Zvolene, Ján Valach, je muž činu. Na neplánovanom stretnutí v jeho zvolenskej pizzérii Martinovi promptne vytvoril prototyp tejto pizze, dokonca ju aj ozvláštnil zapečenými syrovými korbáčikmi. Franko, ako ho všetci prezývajú, priblížil svoj nový zámer: "Nevedel som, že Martin je taký milovník pizze, ale akonáhle som sa to dozvedel, navrhol som mu, aby si vyskladal vlastnú pizzu. Ponuku pravidelne obmieňame, zhruba dva krát do roka mením 2-3 druhy v ponuke, aby sme zákazníkom priniesli stále nové chute - budem len rád, keď nová pizza bude vyskladaná Martinovi na mieru. Akurát prednedávnom sme menili dva druhy, takže tá jeho bude uvedená až niekedy v letných mesiacoch. Bol som veľmi potešený, že aj priateľ cyklistov z CK BB, organizátor MTB pretekov Tour the Himalayas v Pakistane a známy kulinár, ocenil kvalitu našej pizze, bol nadšený najmä z cesta, čo ma naozaj poctilo. Khurram prevádzkuje v Pakistane dva hotely, okrem pizze sme sa teda porozprávali aj obchodne, veľmi ma zaujali informácie o vysokej obsadenosti jeho hotelov na úpätí Himaláji, som rád, že si počas svojej krátkej návštevy našiel čas zájsť aj do mojej pizzérie."

Pretekári CK Banská Bystrica majú nastavené posedy metódou BG FIT v predajni BIKEPRO Banská Bystrica
Reklamný prúžok

Copyright © ckbb.sk 2024 - pre CK BB vytvorilo BikePro

Template by Templates for Joomla.