CK Banská Bystrica bude používať v roku 2015 bicykle Merida Reacto DA Limited

Home
Slovenčina (Slovenská republika)English (United Kingdom)

Tramtária novým partnerom CKBB

Spoločnosť Tramtária, známa už svojou 20-ročnou históriu zastupujúca špičkové športové a outdoorové značky (One Way, Vaude, Edelrid, Katadyn, Nikwax) sa stala novým partnerom CK BB.

Spolupráca s Tramtáriou a zanieteným športovým podporovateľom Ivanom Ivaničom bude prebiehať na viacerých frontoch. Je všeobecne známe, že Tramtária dlhšie podporuje zimné športy, je jedným z hlavným partnerov Bielej stopy, či bežeckého lyžovania všeobecne, no teraz spojila svoje sily i s cyklistikou, nakoľko má cyklistom čo ponúknuť. Široká ponuka spodného prádla, či cyklistického oblečenia Vaude, funkčného spodného prádla Odlo, či bezkonkurenčných pracích a impregnačných prostriedkov Nikwax, je pre cyklistiku ako stvorená.

"Pretekári CK BB budú obliekať spodné prádlo Odlo, civilné oblečenie, nohavice Vaude a na pranie a ošetrovanie športového oblečenia a dresov používať špičkové výrobky Nikwax. Je výborné, že CK BB sa spojil s tradičným a navyše banskobystrickým partnerom, ponúkajúcim opäť to najlepšie, čo v tomto segmente svetový trh ponúka. Vaude, či Odlo nemá v tejto oblasti na svete konkurenciu, a tým opäť získa CK BB kvalitné oblečenie. Rovnako Nikwax pre impregnáciu a hlavne pranie dresov, či spodného športového prádla, ktoré cyklisti perú denne. No naša spolupráca týmto ani zďaleka nekončí. Naše najväčšie cestné slovenské podujatie pre verejnosť Tour de Volcano, ktoré organizujeme, je partnerským podujatím Bike and Roll, ktoré sa uskutoční 11.mája na Skalke a ktorého hlavným podporovateľom je práve spol. Tramtária. Pretekári, ktorí sa zúčastnia oboch podujatí, Tour de Volcano i Bike and Roll budú vyhodnotení a ocenení cenami. Je skvelé, že máme v regióne takúto spoluprácu. Bike and Roll je špičkovým MTB podnikom, zaradeným do Slovenského pohára v Maratóne, Tour de Volcano je ojedinelým podujatím na ceste, na ktoré sa chystajú už desiatky cyklistov z celého sveta a zároveň je partnerom finále UCI maratónu v Trente. Rovnako tím CK BB je tým najlepším, čo tu širokoďaleko v okolí v cyklistike máme a Tramtária a produkty Vaude, Odlo, Nikwax a iné práve tak. Podobná kooperácia je vyvrcholením spájania kvalitného športu v regióne bez ohľadu na ročné obdobia, či disciplíny. Dôkazom toho bola i účasť kompletného tímu CK BB na Bielej stope, ktorej hlavným podporovateľom je práve Tramtária." zhodnotil nového partnera predseda CK BB Ján Malachovský.

Pretekári CK Banská Bystrica majú nastavené posedy metódou BG FIT v predajni BIKEPRO Banská Bystrica
Reklamný prúžok

Copyright © ckbb.sk 2024 - pre CK BB vytvorilo BikePro

Template by Templates for Joomla.