CK Banská Bystrica bude používať v roku 2015 bicykle Merida Reacto DA Limited

Home
Slovenčina (Slovenská republika)English (United Kingdom)

Ladislav Longauer víťazom kvalifikačnej časovky na MS masters v Kodani

Seriál kvalifikačných pretekov UCI Word Cycling Tour na Majstrovstvá sveta masters, ktoré sa konajú v septembri v talianskom Trente, sú na všetkých kontinentoch v plnom prúde.

Podmienkou účasti v Trente je umiestnenie v 25 % štartového poľa v kategórii.

V Kodani 10.5.2013 sa pretekalo na 26,5 km dlhej trati s prudkým 500 m kopcom hneď po štarte, s množstvom zákrut a tiahlych stúpaní s príjazdom do cieľa smerom nadol, kde sa dosahovala rýchlosť až 70 km/hod.

Longauer po pretekoch povedal: "Deň pred štartom som časovku prešiel na bicykli. V deň pretekov som vedel, čo ma čaká. Hovoril som si, kopec po štarte nesmiem ísť naplno, sily by mi v závere chýbali, ale po prejdení stúpania som už sily nešetril. Rýchlosť sa pohybovala stále medzi 40 – 50 km/hod.. Do cieľa som mal trošku obavy, lebo tesne pred páskou sme prechádzali cyklistickú cestičku a chodník s 10 cm obrubníkom, ale dobre som tieto nástrahy zvládol preskočením. Z víťazstva mám radosť a z postupu na MS tiež!"

12.5.2013 pokračoval seriál kvalifikačných pretekov na 145 km dlhej trati s množstvom krátkych stúpaní, ostrovčekov, kde veľa pretekárov pre pád skončilo! Celé preteky sprevádzal 8. st.C chlad, dážď a vietor. V špurte som skončil deviaty!

Pretekári CK Banská Bystrica majú nastavené posedy metódou BG FIT v predajni BIKEPRO Banská Bystrica
Reklamný prúžok

Copyright © ckbb.sk 2024 - pre CK BB vytvorilo BikePro

Template by Templates for Joomla.