CK Banská Bystrica bude používať v roku 2015 bicykle Merida Reacto DA Limited

Home
Slovenčina (Slovenská republika)English (United Kingdom)

Uhádni výsledok na Tour de Martinique a získaj originálny karibský rum

Počas júla sú všetky oči upreté na Tour de France. No na franúzskom území v karibskej časti prekrásneho ostrova Martinik sa koná ďalšia Tour. Tour de Martinik, 11 etáp počas deviatich dní od 6. do 14. júla s účasťou cyklistov CK BB.

Už tretieho júla sa vydá výprava v zložení: Bátora, Fraňo, Debnár, Barényi, Palčák a Glajza s doprovodom Vojtášová, Hanesová cez Paríž do Karibiku. Po tradičnom Guadeloupe to bude po prvýkrát susedný ostrov Martinik, kde sa predstavia na 32. ročníku Tour de Martinik. Počas deviatich pretekových dní sa popasujú v 114 člennej konkurencii súperov tímov z Franúczska, Švajčiarska, Nemecka, Holandska, Francúzskej Guyany, Guadeloupe a domáceho Martiniku o čo najväčší úspech. Na týchto miestach budeme počas pretekov informovať o priebehu pretekov a o pikoškách zo zákulisia. Všetky informácie môžete sledovať aj na oficiálnej stránke cyklistického zväzu Martiniku, na ktorej si môžete stiahnu aj Android resp. Iphone Live aplikáciu. Aplikácie iCRMO Live Tour de Martinique sú dostupné aj cez Android Market a sú zdarma. Pomocou nich môžete sledovať live priebeh Tour de Martinik, priebežné výsledky, poradie a aktuality rovno vo Vašom mobile. Dojazdy Tour de Martinik sa konajú zhruba o 19,00 stredoeurópskeho času a každý ich môže sledovať Live nielen cez Android aplikáciu, ale aj na internete cez RFO rozhlasový a televízny kanál. Denný sumár z pretekov bude vysielať RFO o 0,20 stredoeurópskeho času, teda fanúšikovia môžu ihneď po skončení etapy na Tour de France pokračovať v televíznom, či rozhlasovom alebo mobilnom sledovaní etáp Tour de Martinik.

"Tour de Martinik bude pre CK BB novinkou. Zúčastnili sme sa však už päťkrát na etapových pretekoch v Guadeloupe a šesťkrát na Tour de Guyane. Poznáme teda dobre podobné prostredie a rovnako všetkých súperov. Treba povedať, že atmosféra a tisíce fanúšikov popri trati zatienia všetky európske podujatia s výnimkou Tour de France alebo Giro d´Italia. Veľmi sa tešíme na túto skvelú atmosféru, keď desiatky tisíc fanúšikov ženú pretekárov denne vpred. Martinik, rovnako ako Guadeloupe, svojou Tour žije. Je to pre nich najväčšia udalosť roka. Najnáročnejšie bude pre pretekárov sa vysporiadať so stopercentnou vlhkosťou vo vysokých teplotách. Väčšinou máme hlavne v prvých etapách veľké problémy s aklimatizáciou, a tak najlepšie výsledky dosahujeme v druhej polovici podobných pretekov. Barényi dokázal zvíťaziť v etape na Tour de Guyane, pódiové umiestnenia dosiahli i Glajza, blížili sa k nim i Fraňo, či Palčák na Guadeloupe. Neviem odhadnúť naše šance na celkové poradie, no určite zabojujeme o pódium v etapách," popísal ciele tímu Martin Fraňo.

Pre všetkých fanúšikov a priateľov na facebooku sme pripravili zaujímavú súťaž. Každý, kto sa stane priateľom CK BB na facebooku a do 13. júla pošle koment pod výzvu o súťaži na nástenke CK BB na facebooku bude súťažiť o fľašu originálneho karibského rumu z Martiniku s venovaním od cyklistov CK BB. Stačí keď sa najviac priblíži k správnemu výsledku, súčtu poradia v poslednej etape Tour de Martinik najlepších troch pretekárov CK BB (príklad: v poslednej etape Tour de Martinik 2013 obsadia prví traja pretekári CK BB 12., 21. a 35.miesto, v tom prípade je správny výsledok 12+21+35=68). Platné sú len tie odpovede, ktoré sú vo forme zaslanie čísla ako komenty pod vyhlásením o súťaži na facebooku a pochádzajú od priateľov CK BB na facebooku. Staňte sa teda i Vy priatelom CK BB a tipnite si správny výsledok do komentu pod vyhlásenie súťaže na nástenke CK BB na facebooku a karibský rum je Váš. Samozrejme platí len jeden tip od každého. Pomocou aplikácie v mobile, sledovaním našej stránky, stránky cyklistického zväzu Martiniku, či prenosu na RFO môžete okamžite vidieť, kto z Vás sa stal víťazom resp. víťazmi.

Pretekári CK Banská Bystrica majú nastavené posedy metódou BG FIT v predajni BIKEPRO Banská Bystrica
Reklamný prúžok

Copyright © ckbb.sk 2024 - pre CK BB vytvorilo BikePro

Template by Templates for Joomla.