CK Banská Bystrica bude používať v roku 2015 bicykle Merida Reacto DA Limited

Home
Slovenčina (Slovenská republika)English (United Kingdom)

Vyhodnotenie 23. ročníka Regionálnej cyklistickej ligy

V priestoroch reštaurácie Fatra sa konalo vyhodnotenie už 23. ročníka Regionálnaj cyklistickej ligy.

 

Už po 23. krát sa zišli cyklisti na záverečnom posedení a vyhodnotení Regionálnej cyklistickej ligy. Vyhlásenie víťazov tejto modelovanej celoročnej tréningovej súťaže sa vždy nesie v neformálnom duchu, opäť doplnenom dobrou kapustnicou od domáceho pána Ivana Haasa, či tradičnej štrúdle od fotografky Adriany Korytkovej a tiramisu od Zuzany Vojtášovej.

Sezónu zhodnotili otec ligy Ladislav Longauer a spracovateľ Martin Fraňo. 23. ročník bol v doterajšej histórii najvyrovnanejší a až do posledných kôl bojovalo o celkový triumf viacero pretekárov. Nakoniec najviac bodov celkovo získal opäť Martin Haring, pred Marekom Čaneckým a meteoritom súťaže Mirom Hraškom.

O zvýšení kvality svedčia aj dosahované časy, keď najmä na trati Mičiná-Hrochoť sa vždy triasol rekord, no nakoniec k jeho prekonaniu nedošlo. Rovnako sa rekord triasol v základoch i na trati časovky Mičiná-V.Lúka a triasol sa dovtedy, kým sa dotriasol. Na poslednej tohtoročnej časovke ho dokázal prekonať Marek Čanecký a stanovil nový čas na 12:06min. Marek Čanecký si tiež brúsil zuby na zlepšenie rekordu na Šturec, čo sa mu tiež podarilo a stanovil nový rekord trate na 17:24min.

Už teraz sa všetci zúčastení tešia na nový, 24. ročník, Regionálnlej ligy, ktorá sa bude niesť v podobnom duchu a všetci veria, že sa do utorňajších modelovaných tréningov zapoja aj mládežnícke oddiely z regiónu, Žiar nad Hronom či Podbrezová.

Kompletné výsledky 23. ročníka Regionálnej cyklistickej ligy

Fotogaléria Adriany Korytkovej.

Pretekári CK Banská Bystrica majú nastavené posedy metódou BG FIT v predajni BIKEPRO Banská Bystrica
Reklamný prúžok

Copyright © ckbb.sk 2024 - pre CK BB vytvorilo BikePro

Template by Templates for Joomla.