CK Banská Bystrica bude používať v roku 2015 bicykle Merida Reacto DA Limited

Home
Slovenčina (Slovenská republika)English (United Kingdom)

Holandský Infinito dodávateľom pretekových karbónových kolies pre kontinentálny tím.

Holandský Infinito dodávateľom pretekových karbónových kolies pre kontinentálny tím.

 

Kontinentálny tím uzavrel ďalšiu dohodu s novým dodávateľom materiálu. Pretekári budú sedlať karbónové špičkové rámy Merida Scultura s radou Shimano Dura-Ace a v pretekoch budú môcť využívať nové pretekové univerzálne galuskové kolesá holandského výrobcu Infinito R4T. V kombinácii s galuskami Vredestein bude tím disponovať naozaj špičkovým materiálom.

 

"Infinito je možno novinkou na našom trhu, no kolesá sú špičkou v obore. V Holandsku, či celom Beneluxe majú pevne etablované miesto. Sme radi, že firma prejavila záujem o spoluprácu s CK Banská Bystrica a pretekári osedlajú nové kolesá už na Tour de Kamerun, kde ich preveria naozaj v najnáročnejších podmienkach. Set je veľmi ľahký, keď váha 1 295g je naozaj viac než konkurencieschopná, no sú veľmi pevné a overené na náročných klasických pretekoch v Belgicku a Holandsku. Dôležitý aspekt je i to, že kolesá Infinito majú atest UCI. Je to špičkový, pevný, odolný a ľahký výrobok a vyšperkoval tímovú Meridu Scultura k dokonalosti," zhodnotil vstup nového zahraničného partnera do kontinentálneho tímu CK Banská Bystrica Martin Fraňo.

Už aj slovenskí cyklisti môžu zažiť skvelý pocit z jazdy na týchto rýchlych kolesách. Ich oficiálnym distribútorom sa stala firma Bikepro Banská Bystrica.

Pretekári CK Banská Bystrica majú nastavené posedy metódou BG FIT v predajni BIKEPRO Banská Bystrica
Reklamný prúžok

Copyright © ckbb.sk 2024 - pre CK BB vytvorilo BikePro

Template by Templates for Joomla.