CK Banská Bystrica bude používať v roku 2015 bicykle Merida Reacto DA Limited

Home
Slovenčina (Slovenská republika)English (United Kingdom)

Darujte 2% dane cyklistike

Ako každoročne, aj tento rok máte všetci možnosť pomôcť cyklistike v regióne. CK Banská Bystrica použije každý rok získané prostriedky na organizáciu cyklistických podujatí v regióne.  Preteky Slovenského pohára v cyklokrose, neoficiálne Majstrovstvá Slovenska masters a hobby do vrchu Šachtička, Regionálnu cyklistickú ligu, či veľká akcia pre širokú verejnosť Tour de Volcano.
Pokyny ako zaslať 2% z Vašich daní....

ZAMESTNANCI

-15.2.2014 - posledný termín pre zamestnancov, aby požiadali zamestnávateľov o vykonanie ročného zúčtovania zaplatených preddavkov na daň z príjmov fyzických osôb. POZOR, AK STE NEDOSTALI AUTOMATICKY, TREBA O TO ZAMESTNÁVATEĽA POŽIADAŤ, MÁTE NA TO NÁROK (Vzor potvrdenia)

-30.4.2014 – posledný termín pre zamestnancov na podanie Vyhlásenia o poukázaní 2% z dane (spolu s Potvrdením o zaplatení dane) – zasiela sa na Daňový úrad v mieste trvalého bydliska spolu s Potvrdením o zaplatení dane, ktoré obdržia od svojho zamestnávateľa.

Podrobný postup krokov na poukázanie 2% (3%) pre zamestnancov, ktorí požiadali svojho zamestnávateľa o vykonanie ročného zúčtovania zaplatených preddavkov na daň z príjmov –http://rozhodni.sk/poukazatel/ako-mam-poukazat-2-z-dane/postup-krokov-na-poukazanie-2-pre-zamestnancov/

FYZICKÉ OSOBY-živnostníci

-31.03.2014 - posledný termín na podanie daňového priznania pre fyzické osoby, ktoré si podávajú daňové priznanie – v rámci DP sa poukazujú aj 2% z dane (3% v prípade dobrovoľníkov) (týka sa to tých, čo si samostatne podávajú daňové priznanie a ŽIVNOSTNIKOV, vtedy do kolónky prijímateľa 2% dane je potrebné uviesť: Cyklistický klub Banská Bystrica, M. Rázusa 38, 974 01 Banská Bystrica, IČO 35999489) do kolónky rok 2013!!!

Podrobný postup krokov pre fyzické osoby, ktoré si samé podávajú daňové priznanie v roku 2014 - http://rozhodni.sk/poukazatel/ako-mam-poukazat-2-z-dane/postup-krokov-pre-fyzicke-osoby/

PRÁVNICKÉ OSOBY

-31.03.2014 – posledný termín na podanie daňového priznania pre právnické osoby – v rámci DP sa poukazujú aj 2% z dane

POZOR! v prípade ak spoločnosť ZÁROVEŇ neposkytne prijímateľovi 2% dane z príjmov aj finančný dar vo výške min. 0,5% z hodnoty dane, tak môže občianskemu združeniu darovať iba 1,5% z podielu zo zaplatenej dane z príjmov (zvyšné 0,5% "prepadne" štátu);  v prípade ak chce spoločnosť poskytnúť celé 2% DzP obč. združeniu, predstavuje to pre ňu teda dodatočné náklady vo výške 0,5% vo forme hotovostného daru. Preto, ak chce spoločnosť alokovať iba prostriedky z už zaplatenej dane a nechce mať dodatočné výdavky, v rámci daňového priznania môže darovať iba 1,5% zo zaplatenej dane. Ak chce právnická osoba poukázať 2% z dane, termín na podanie daňového priznania je zároveň aj posledným termínom na darovanie financií vo výške 0,5%.

Postup krokov na poukázanie 1,5% (2%) pre právnické osoby v roku 2014 -  http://rozhodni.sk/poukazatel/ako-mam-poukazat-2-z-dane/postup-krokov-pre-pravnicke-osoby/

Údaje potrebné uviesť v daňovom priznaní:

IČO: 35999489

Právna forma: OBČIANSKE ZDRUŽENIE

Obchodné meno (názov): CYKLISTICKÝ KLUB BANSKÁ BYSTRICA

Sídlo: M. RÁZUSA 38, 974 01 BANSKÁ BYSTRICA

Pretekári CK Banská Bystrica majú nastavené posedy metódou BG FIT v predajni BIKEPRO Banská Bystrica
Reklamný prúžok

Copyright © ckbb.sk 2024 - pre CK BB vytvorilo BikePro

Template by Templates for Joomla.