CK Banská Bystrica bude používať v roku 2015 bicykle Merida Reacto DA Limited

Home
Slovenčina (Slovenská republika)English (United Kingdom)

Na Skalke víťazne Vančo

Spoločnosť TRAMTÁRIA v sobotu 24.5. organizovala v Skalke pri Kremnici preteky pod názvom Bike and Roll.

Podujatie je zároveň partnerským podujatím cestného Tour de Volcano, a tak dieru v pretekovom kalendári využili dvaja pretekári CK Banská Bystrica, Lukáš Bátora a Jakub Vančo a absolvovali 70km dlhú trať horského maratónu. Celé preteky to vyzeralo, že do cieľa príde ako prvý Bátora. Ale nakoniec sa pred cieľovou čiarou objavil spolu s Vančom. Vančo tak vyhral v čase 03:05:13 a Bátora skončil s tým istým časom na druhom mieste.

Bátora: "Preteky sme šli v rámci tréningu. Po štarte som sa držal Barényiho, ktorý vyhral 45km trať. Posledné kilometre som dostal krízu, a keď som za sebou zazrel Kuba, išiel som s ním tak, ako sme to chceli. Preteky boli v peknom prostredí a trať bola kvalitne označená."

Vančo: "Všetky trate dnes štartovali spolu. Dalo sa ísť s pretekármi z kratších tratí, ale snažil som sa myslieť na to, koľko km mám ešte pred sebou a nenaháňať sa s nimi. Asi 5 km pred cieľom som zbadal pred sebou v kopci Lukáša. Povedal mi, že dostal krízu, tak sme šli posledné kilometre spolu a cieľom sme prešli spolu, držiac sa za ruky. Lukáš ma nechal vyhrať, za to som mu vďačný."

Pretekári CK Banská Bystrica majú nastavené posedy metódou BG FIT v predajni BIKEPRO Banská Bystrica
Reklamný prúžok

Copyright © ckbb.sk 2024 - pre CK BB vytvorilo BikePro

Template by Templates for Joomla.