CK Banská Bystrica bude používať v roku 2015 bicykle Merida Reacto DA Limited

Home
Slovenčina (Slovenská republika)English (United Kingdom)

Tretí ročník Tour de Volcano už nasledujúcu nedeľu

 

Tretí ročník najkrajšieho cestného maratónu okolo sopky Poľana - Tour de Volcano je predo dvermi.

Prvú júlovú nedeľu, 6. júla o 10:30 hod., už po tretíkrát odštartujú cyklisti na tradičný 135 km okruh okolo najväčšieho sopečného krátera v strednej Európe. Organizátori Tour de Volcano, CK Banská Bystrica v spolupráci s mestom Banská Bytrica a partnermi podujatia, pripravili opäť zaujímavé novinky a vylepšenia.

Na perfektnej trati, ktorá je takmer celá pokrytá kvalitným, resp. na častiach aj novým asfaltom, sa budú môcť cyklisti popasovať o čo najlepší výsledok. Trať vedie nádhernou scenériou, kde sa pri prejazdoch okolo Lomu nad Rimavicou budú môcť kochať nádhernou scenériou sopky Poľana a jej obrovskej kaldery. Ako býva už tradíciou, záver vedie zhruba 500m dlhým úsekom poľnej cesty, kde si unavení cyklisti môžu vyskúšať pocity pretekárov na Paríž-Roubaix so záverečným šprintom na rovine pri pre dopravu uzavretom dojazde.

Novinkou je okrem tradičnej regulácie skúsenými rozhodcami, dvoma motorozhodcami, ktorí majú skúsenosti z veľkých pretekov Okolo Slovenska a iných aj meranie času profesionálnou časomierou a čipmi. Za hlavnou skupinou - pelotónom, bude k dispozícii neutrálne mechanické vozidlo, ktoré poskytne pretekárom pomoc v prípade defektu.

alt

Každý pretekár obdrží štartovací balíček v hodnote 60 EUR, ktorý bude obsahovať limitovanú sériu kompresných podkolienok Royal Bay neon s logom Tour de Volcano v cene 42 EUR, nealkoholické pivo Urpín, jontový nápoj Stillmas, poukážku na obed po pretekoch, možnosť osprchovať sa v kancelárii pretekov, zľavový kupón 35% na nákup prilieb Garneau,  meranie času čipmi a spracovanie výsledkov profesionálnou cieľovou kamerou, zdravotnú starostlivosť počas pretekov, občerstvenie na občerstvovacích staniciach, neutrálne mechanické vozidlo, rozhodcovské zabezpečenie na motocykloch a gurmánsku kávu Barzzuz zdarma pred pretekmi i v cieli.

Okrem finančných a vecných cien pre najrýchlejších, je pre všetkých pripravená bohatá tombola s vecnými cenami vo výške 5000 EUR s hlavnou cenou - bicyklom Merida Scultura 904 so sadou Shimano 105. 

Predpoveď počasia sľubuje teplé a slnečné počasie, všetci tí, ktorí majú radi cyklistiku, si teda v nedeľu, 6. júla prídu na svoje. Online prihlasovanie bude ukončené v sobotu o 12,00 hod. Doporučujeme sa prihlásiť do tohto dátumu online na www.tourdevolcano.sk. Platba štartovného prebehne priamo v kancelárii pretekov pri preberaní štartovného čísla. Doporučujeme všetkým využiť online prihlasovanie, a tým predísť stresu pri vypisovaní štartovacích formulárov priamo v kancelárii a predovšetkým doporučujeme včasný príchod do kancelárie pretekov. Tí, ktorí prídu skôr, si budú môcť vybrať správne číslo veľkosti kompresných podkolienok Royal Bay. Pri neskorom príchode, v poslednej hodine kancelárie pretekov nezaručujeme možnosť výberu veľkostí.

Pretekári CK Banská Bystrica majú nastavené posedy metódou BG FIT v predajni BIKEPRO Banská Bystrica
Reklamný prúžok

Copyright © ckbb.sk 2024 - pre CK BB vytvorilo BikePro

Template by Templates for Joomla.