CK Banská Bystrica bude používať v roku 2015 bicykle Merida Reacto DA Limited

Home
Slovenčina (Slovenská republika)English (United Kingdom)

Súťaž so Still Mass-om

Pre všetkých fanúšikov, ktorí sú priateľmi CK BB na facebooku, sme pripravili prvú zo série tipovacích súťaží o ceny.

Zdieľaj, tipuj a vyhraj 1 kg Extraiont – iontový nápoj obohatený o L-Carnitin, Taurin, Glutamín, BCAA s príchuťou Citrón od nášho výhradného dodávateľa doplnkov výživy – Still Mass.

Podmienky súťaže:

1. Staň sa facebookovým priateľom CK Banska Bystrica.

2. Zdieľaj tento článok na facebooku.

3. Do komentára pod výzvu o súťaži na FB profile CK BB napíš svoj tip na dve súťažné otázky: Kto sa stene majstrom Slovenska v cyklokrose v kat. Muži elite a koľko bodov získa do súťaže klubov CK Banská Bystrica na poslednom kole slovenského pohára v cyklokrose - v Trnave dňa 13.12.2014?

Akceptované budú tipy umiestnené ako komentár výhradne pod odkaz na profile CK Banska Bystrica do 11:00 hod., 13.12.2014. Vyhradzujeme si právo tipy vpísané ako komentár po tomto termíne, príp. komentáre, ktoré budú editované, alebo umiestnené na iných profiloch, zo súťaže vylúčiť. 

Víťazom sa stane tipujúci po splnení všetkých uvedených podmienok s čo najpresnejším tipom.

Ako bonus pre našich fanúšikov pripájame možnosť získať vzorky od Still Mass-u! Stačí nám do správy na fb napísať meno a adresu doručenia. Vzorky budú doručené grátis, a tak si môže každý vyskúšať vzorky iontového nápoja Stillmass.

alt

Prečo užívať iontový nápoj, počas výkonu:

- priemerný obsah vody v tele je 60 až 65 %. - strata 1 % telesnej váhy dehydratáciou - oslabuje psychické reakcie. - strata 2 % zrýchľuje tepovú frekvenciu, začína hustnúť krv. - strata 3 % a viac už zhoršuje fyzický výkon. - strata 1 až 2 % telesnej váhy dehydratáciou nemusí ovplyvniť výkon do 60min., nad 60min. už môže zmenšovať výkon.

Výhody užívania iontového nápoja:

- pred tréningom cca 200ml až 300ml 20min. pred tréningom hydratujeme organizmus. - počas tréningu cca 500ml až 800ml: sacharidy nielen dodávajú energiu svalom, ale stimulujú vstrebávanie sodíka, ktorý zase zvyšuje vstrebávanie vody. - po výkone cca 300ml: urýchlime regeneráciu a zastavíme katabolický stav.

Prepočty hydratovania organizmu: v priebehu dňa 30ml/kg telesnej váhy, pijeme v malých dávkach medzi jedlami. V prípade telesnej aktivity pridávame vodu a iontové nápoje navyše, podľa dĺžky fyzickej aktivity, teploty prostredia, individuálnej straty potu jedinca.

V prípade, ak nevyhráte iontový nápoj, mile radi zašleme vzorky našich produktov, na naše náklady. Je to služba zákazníkom aby skúsili naše produkty, s tým aby nemuseli kupovať veľké balenia. Zaslanie vzoriek s uvedením osobných údajov: meno, priezvisko a adresu zasielajte do fb správy CK Banská Bystrica alebo na e-mail: Táto adresa je chránená pred robotmi nevyžiadanej pošty. Ak ju chcete vidieť, musíte mať povolený JavaScript.

Kopček Ján, dietolgický poradca, spolumajiteľ doplnkov výživy STILL MASS.

Pretekári CK Banská Bystrica majú nastavené posedy metódou BG FIT v predajni BIKEPRO Banská Bystrica
Reklamný prúžok

Copyright © ckbb.sk 2024 - pre CK BB vytvorilo BikePro

Template by Templates for Joomla.