CK Banská Bystrica bude používať v roku 2015 bicykle Merida Reacto DA Limited

Home
Slovenčina (Slovenská republika)English (United Kingdom)

Reprezentanti sa pripravujú na Majstrovstvá sveta na pláži


Aqualand - Plážové kúpalisko, v lete kúpanie, člnkovanie, rybolov, tobogán, bowling, bedminton, občerstvenie, relax, ubytovanie, stravovanie v hoteli Dixon, po skončení letnej kúpacej sezóny raj pre cyklokrosárov, nielen banskobystrických, s výdatnou podporou p. majiteľa  MUDr. Juraja Sninského a jeho zamestnancov.

„Každoročne sa tešíme na Aqualand, kde máme možnosť počas celej cyklokrosovej sezóny kvalitne trénovať," Martin Fraňo, predseda cyklokrosovej komisie SZC. Na začiatku sezóny reprezentačný tréner R. Glajza svoje predstavy o tréningovom okruhu pretaví do reálnej podoby a spolu s „technickou čatou“, členovia CK BB, vykolíkujú a vypáskujú  tréningový okruh s umelou dvoj prekážkou.

Pokiaľ sa vyskytne na bicykloch porucha, k dispozícii máme super dielňu.

 

Cyklokros je o blate, aj v tomto prípade nám zamestnanci vyšli a umývanie bicyklov je permanentne k dispozícii.

 

Po tréningu dobre padne oddych s kávičkou v hoteli Dixon.

"Trať na plážovom kúpalisku už za svoju históriu zažila aj niekoľko kôl Slovenského pohára v cyklokrose. Je dobre situovaná, relatívne blízko centra v športovom areáli a s dobrým prístupom a parkovacími miestami. Viem si predstaviť na nej usporiadať aj väčšie podujatie, preteky UCI. Budeme vážne uvažovať nad znovuzaradením kola SP s plánom organizácie Majstrovstiev Slovenska v budúcnosti na tejto trati," traťový komisár komisie cyklokrosu Ladislav Longauer.

Pretekári CK Banská Bystrica majú nastavené posedy metódou BG FIT v predajni BIKEPRO Banská Bystrica
Reklamný prúžok

Copyright © ckbb.sk 2024 - pre CK BB vytvorilo BikePro

Template by Templates for Joomla.