CK Banská Bystrica bude používať v roku 2015 bicykle Merida Reacto DA Limited

Home Cyklistické akcie Regionálna liga 2013 V 4.kole Regionálnej ligy na Hrochoti najrýchlejší Čanecký
Slovenčina (Slovenská republika)English (United Kingdom)

V 4.kole Regionálnej ligy na Hrochoti najrýchlejší Čanecký

Regionálna liga pokračovala 4.kolom so štartom v Dolnej Mičinej a cieľom na Hrochoťskom kopci.

Cyklistov sprevádzalo veĺmi nevľúdne počasie, keď na štarte začalo pršať a dážď pokračoval po celej trati. Teploty so stúpajúcimi metrami klesali, keď v cieli na Hrochoti už teplomer ukazoval len 10 stupňov. Náročné podmienky, zima, dážď a silný vietor preverili všetkých zúčastnených.

Začalo sa od štartu veľmi svižne a už na Čerínskom kopci sa sformovala jedenásťčlenná skupina, ktorá sa neskôr v Zolnej rozdelila na dve časti. Vpredu diktovali tempto Čanecký, Debnár, Fraňo, Špilák a Gažúr a svojim prenasledovateľom sa vzďaľovali. V stúpaní z Očovej sa začalo tvrdo nastupovať, najskôr Fraňo, neskôr Debnár skúšali skupinu rozdeliť, no pri ataku Čaneckého nebol nikto už schopný reagovať a Marek prišiel sám osamotene do cieľa. Dosiahnutý čas 45:36min je o 35 sekúnd pomalší, ako rekord trate Martina Haringa, čo je veľmi dobrý výkon na dané poveternostné podmienky.

Skupina za Čaneckým sa v kopci najskôr striasla Fraňa a neskôr i Špiláka a v súboji o druhé miesto mal viac síl Debnár, tretí skončil Gažúr. Priebežný líder Martin Haring mal defekt a skončil až na 20 mieste, teda do čela priebežného poradia sa dostal Gažúr o tri body pred Fraňa.

Regionálna liga pokračuje piatym kolom, 4.6.2013 o 16,45 na Pršianskej terase.

výsledky

fotogaléria Adriany Vajsovej-Korytkovej

Pretekári CK Banská Bystrica majú nastavené posedy metódou BG FIT v predajni BIKEPRO Banská Bystrica
Reklamný prúžok

Copyright © ckbb.sk 2024 - pre CK BB vytvorilo BikePro

Template by Templates for Joomla.