CK Banská Bystrica bude používať v roku 2015 bicykle Merida Reacto DA Limited

Home Cyklistické akcie Regionálna liga 2013 Víťazom 6. kola Regionálnej ligy v časovke opäť Fraňo
Slovenčina (Slovenská republika)English (United Kingdom)

Víťazom 6. kola Regionálnej ligy v časovke opäť Fraňo

Regionálna liga pokračovala šiestym kolom, druhou časovkou jednotlivcov z Hornej Mičinej na Veľkú Lúku.

Na štarte v tropickej 32 stupňovej horúčave sa zišlo 38 cyklistov. Na štarte chýbali vedúci pretekár Gažúr, či skvelý vrchár Haring, ktorý si plní reprezentačné MTB povinnosti, no v druhej tohoročnej časovke z Mičinej na Veľkú Lúku nechýbali všetky časovkárske esá z okolia. Čerství majstri Slovenska v časovke družstiev Fraňo a Palčák, triatlonista Kristl, zlepšujúci sa Špilák, najlepší vrchár Oberrostereich Rundfahrt Čanecký, či Debnár a lokomotíva Longauer. Čakalo sa, či sa po dlhom čase podarí niekomu poraziť Fraňa, ktorého na tejto trati naposledy "zarezal" Kristl ešte v roku 2010.

Už na štarte bolo jasné, že rekord nepadne, veľkú horúčavu totiž sprevádzal južný vietor, ktorý zvykne v letných mesiacoch vanúť a aj napriek väčšej forme cyklistov v lete, rekordy na tejto trati padajú predovšetkým na jar.

V cieli, aj keď tesne, sa nakoniec nekonalo žiadne prekvapenie. Po druhé tohoročné víťazstvo v lige si prišiel Fraňo časom 12:29min, keď za rekordom trate zaostal o dvanásť sekúnd a zvíťazil aj v druhej časovke z Hornej Mičinej do Veľkej Lúky. Na druhom mieste skončil Marek Čanecký časom 12:41min, keď o sekundu porazil dvojicu Palčák, Spilák.  Na Kristla zostalo piate miesto v čase 12:45min.

Do čela celkového poradia sa pri neúčasti Gažúra posunula nová posila CK BB Rudolf Rusina. Na druhom mieste sú s rovnakým počtom bodov Frańo a Gažúr.

Regionálna liga pokračuje siedmym kolom, so štartom na badínskom kopci 2.7. o 16,45 hod.

výsledky

Pretekári CK Banská Bystrica majú nastavené posedy metódou BG FIT v predajni BIKEPRO Banská Bystrica
Reklamný prúžok

Copyright © ckbb.sk 2024 - pre CK BB vytvorilo BikePro

Template by Templates for Joomla.