CK Banská Bystrica will ride on Merida Reacto DA Limited

Home
Slovenčina (Slovenská republika)English (United Kingdom)

Ladislav Longauer získal double

Nebývale skoro sa konali počas prvého víkendu v júni Majstrovstvá Slovenska masters v cestnej cyklistike v Čachticiach. V sobotu sa predstavili cyklisti v časovke jednotlivcov. V kat. muži, ktorý mali časovku v rámci Slovenského pohára ako generálku pred Majstrovstvami Slovenskej a Českej republiky koncom mesiaca úplne nesklamali, no víťazstvo im predsa ušlo a ani výkon nebol optimálny.

 

Haring obsadil druhé, Fraňo tretie a Palčák štvrté miesto. V kat. žien obsadila Zuzana Vojtášová druhé miesto, v kat. Masters A, ktorá bojovala o majstrovské tituly obsadil Malachovský 15. a Kán 18. miesto. Doslova fantastický výkon podala nestarnúca legenda banskobystrickej cyklistiky Ladislav Longauer, keď získal titul Majstra Slovenska s malým dvojsekundovým náskokom v kategorii Masters D.

V nedeľu pokračovali Majstrovstvá Slovenska pretekmi jednotlivcov. V kat. mužov už podali banskobystričania lepší výkon, keď po výbornom tímovom výkone zvíťazil Martin Haring, Košút obsadil tretie a Fraňo štvrté miesto. V kat. žien obsadila Zuzka Vojtášová tretie miesto. Ladislav Longauer potvrdil dominantné postavenie v kat. Masters D a získal už svoj druhý titul Majstra Slovenska. 

Kompletné výsledky si môžete pozrieť v sekcii Kalendár výsledkov 2010.

Thoroughtful analysis of optimal position on the bike provided by BG FIT technology, by BIKEPRO BANKÁ BYSTRICA.
Banner

Copyright © ckbb.sk 2024 - pre CK BB vytvorilo BikePro

Template by Templates for Joomla.