CK Banská Bystrica will ride on Merida Reacto DA Limited

Home
Slovenčina (Slovenská republika)English (United Kingdom)

Medzinárodný víkend v Dudinciach a Krupine

Prvé väčšie medzinárodné preteky v domácom kalendári, ako každoročne aj tento rok, sa konajú v blízkych Dudinciach a Krupine.

V sobotnom kritériu sa v hlavnej kategórii mužov rozohrala pokrová partia, v ktorej hlavnú úlohu zohrali aj chlapci CK Banská Bystrica.

Dvojica Palčák a Košút výborne pracovala na špurtéra Frańa, a až do posledného kola kontrolovala jeho priebežné prvenstvo. No záverečný špurt smolne nezvládol, a štvrté miesto v poslednom okruhu odsunulo Fraňa bodovo tesne až na celkové tretie miesto, keď zvíťazil Michael Kolář (Inter Bratislava), pred Jaroslavom Marekom (Forman-CZ).  V nedeľnajších pretekoch jednotlivcov na 150km opäť chlapci aktívne bojovali. V prvom úniku nechýbal Zrelica, v ďalšom Palčák. No po dostihnutí v závere prvého okruhu opäť Fraňo bol strojcom a motorom úniku 4cyklistov, ktorý sa miestami pohybovali až 3 minúty pred hlavným peletónom. No skupina sa po 80 kilometroch rozpadla v stúpaní na Kopaný závoz, a bola dostihnutá. V závere už Fraňo pre kŕče nezasiahol do boja o prvenstvo, Palčák v smolnom záverečnom špurte obsadil 6 miesto. Kompletné výsledky si môžete pozrieť v sekcii Kalendár pretekov 2011.

 

Thoroughtful analysis of optimal position on the bike provided by BG FIT technology, by BIKEPRO BANKÁ BYSTRICA.
Banner

Copyright © ckbb.sk 2024 - pre CK BB vytvorilo BikePro

Template by Templates for Joomla.