CK Banská Bystrica will ride on Merida Reacto DA Limited

Home
Slovenčina (Slovenská republika)English (United Kingdom)

Úvod domácej cestnej sezóny

Domáca cestná sezóna sa naplno roztočila úvodnými pretekmi Slovenského pohára Masters a Mužov. Dobrú pripravenosť ukázali aj pretekári CK Banská Bystrica....

V úvodných pretekoch v Suchej nad Parnou sa po výbornom taktickom výkone v kat. Mužov podarilo zvíťaziť Martinovi Fraňovi.Jozef Palčák obsadil tretie miesto, keď sa medzi Banskobystričanov vtiesnil Slotta (Inter Bratislava). V kat. Masters D s prehľadom zvíťazil Ladislav Longauer.

V druhom kole Slovenského pohára v kritériu v Komjaticiach pri neúčasti mužov, ktorí štartovali v Krupine, opäť víťazne "zaskočil" Ladislav Longauer vo svojej kategórii nad 60 rokov, podobne ako v treťom kole Slovenského pohára v Sokolovciach, kde opäť naši muži neštartovali, pretože časť štartovala na UCI pretekoch v Maroku, resp. v Maďarsku.

Vo štvrtom kole Slovenského pohára už nechýbali ani muži. V úvodnej etape časovke jednotlivcov obsadil Fraňo druhé a Palčák tretie miesto. Ladislav Longauer s prehľadom zvíťazil. Tieto výsledky boli dobrým východiskom aj do nedeľňajšej druhej etapy. V náročnom veternom a daždivom počasí si  však naši pretekári viedli výborne. Martin Fraňo sa po výbornom výkone v závere zbavil všetkých súperov, a do cieľa prišiel s dostatočným náskokom osamotený, čo mu vynieslo víťazstvo v etape, ale aj v celkovom poradí. Palčák po hrdinskom výkone obsadil štvrté miesto celkovo i v etape. Ladislav Longauer opäť deklasoval súperov a do cieľa prišiel sám, a už po štvrtýkrát v rade zvíťazil v kat. Masters D. Kompletné výsledky si môžete pozrieť v sekcii Kalendár pretekov 2011.

Thoroughtful analysis of optimal position on the bike provided by BG FIT technology, by BIKEPRO BANKÁ BYSTRICA.
Banner

Copyright © ckbb.sk 2024 - pre CK BB vytvorilo BikePro

Template by Templates for Joomla.