CK Banská Bystrica will ride on Merida Reacto DA Limited

Home
Slovenčina (Slovenská republika)English (United Kingdom)

Banskobystričania úspešní na Babe

Slovenský pohár Masters a Muži pokračoval piatym kolom, tradičnými pretekmi jednotlivcov so štartom v Perneku a dojazdom na Babe. Darilo sa aj Banskobystrickým pretekárom....

V kategórii mužov nenechala štvorica Palčák, Fraňo, Košút a Zrelica nič na náhodu. Aktívnou jazdou sa podieľali na každom úniku už od štartu pretekov. No ten rozhodujúci sa zrodil zhruba 20kilometrov pred cieľom, keď atakoval Roman Zrelica a spoločne so Stančíkom sa vzdialili hlavnému poľu pretekárov. Veľmi aktívne jazdiaci Zrelica sa vo zvlnenom teréne pred Pernekom zbavil Stančíka a osamotene bojoval až do cieľa pretekov na Pezinskej Babe. Aj keď sa hlavná skupina blížila k Romanovi veľkou rýchlosťou, bojovným výkonom sa mu predsa podarilo preťať víťazne cieľovú pásku s trojsekundovým náskokokom. Hlavné pole sa v cieľovom kopci riadne preosialo, a v špurte malej skupinky zvíťazil Fraňo, ktorý obsadil celkovú druhú priečku.

V kat. Masters D prvýkrát našiel tento rok premožiteľa Ladislav Longauer, ktorý obsadil druhé miesto za Jánom Stejskalom. Rovnako druhé miesto obsadila Zuzka Vojtášová v nevídane obsadenej kategórii žien za slovenskou dráhovou reprezentantkou Betkou Pavlendovou. Kompletné výsledky si môžete pozrieť v sekcii Kalendár pretekov 2011.

Thoroughtful analysis of optimal position on the bike provided by BG FIT technology, by BIKEPRO BANKÁ BYSTRICA.
Banner

Copyright © ckbb.sk 2024 - pre CK BB vytvorilo BikePro

Template by Templates for Joomla.