CK Banská Bystrica will ride on Merida Reacto DA Limited

Home
Slovenčina (Slovenská republika)English (United Kingdom)

Louis Garneau novým dodávateľom CK BB

Už tradičná kanadská firma Louis Garneau, zastúpená na Slovensku firmou Velon, sa stala novým dodávateľom doplnkov kontinentálneho tímu.

 


Louis Garneau je na trhu už 30 rokov a dodáva širokú škálu oblečenia a cyklistický doplnkov. Už dlhšie je partnerom Europcar tímu, či kanadského kontinentálneho tímu Quebecor Garneau a reprezentačného tímu Rwandy, s ktorým sme sa mali tú česť mnohokrát stretnúť a máme s ním dobré a priateľské vzťahy. Prostredníctvom firmy Velon, ktorá značku Garneau zastupuje na slovenskom trhu, kontinentálny tím CK Banská Bystrica bude využívať špeciálne výrobky zn. Garneau.

Nakoľko počasie a jeho neustále zmeny zvyšujú nároky na oblečenie, sme hrdí, že všetci pretekári budú môcť v daždi využívať pláštenky Garneau Course Race Jacket.

"Je to veľká pomoc. Počasie sa často mení, aj minulý týždeň na pretekoch V4 bolo na štarte 6 stupňov a hustý dážď. V podobnom počasí sme doteraz volili rôzne typy ochrany, od plápolajúcich plášteniek až po rôzne igelity. Pláštenka Course Race Jacket je výborným doplnkom. Je obtiahnutá a vo vetre neplápolá, ako z názvu vyplýva, je primárne určená na pretekové účely. Dovoľuje tak plnohodnotne pretekať aj v nepriaznivom počasí, zabezpečí pocit tepla aj v zime a daždi a veľmi dobre sa oblieka resp. vyzlieka. Je to výborná "zbraň" do studeného, daždivého a premenlivého počasia, ktoré nás môže, ako to každý rok býva zvykom, zastihnúť aj na blížiacich sa pretekoch Okolo Slovenska. Takže prvé ostré testovanie prebehne asi tam. No dážď a zimu blížiacu sa k nule dnes už môžete zažiť takmer všade a nemusia to byť len talianske Dolomity. Vlaňajšie upršané a studené preteky Okolo Maroka boli príkladom toho, že už ani v Afrike si nikto nemôže byť ničím istý," vyjadril spokojnosť s novým arzenálom Miroslav Debnár.

alt

Okrem toho budú môcť pretekári CK BB využiť v pretekoch i špičkové aero pretekové rukavičky Garneau course.

"Rukavičky sú doslova dennou nevyhnutnosťou. Pri pretekoch je dôležitý dobrý pocit pri držaní riadítok počas dlhých hodín na cestných pretekoch a jemná koža rukavičiek je naozaj príjemná a jemná ako detský zadoček," povedal aktuálny majster Slovenska Martin Haring.

Okrem týchto dvoch špičkových doplnkov ešte pretekári disponujú čiapkami Garneau racer cycling cap, čiapkou využiteľnou v civile a počas studeného a chladného počasia i pod prilbou.

Prvé ostré testovanie prebehne na pretekoch Okolo Slovenska a pevne veríme, že toto je začiatok ďalšej spoločnej spolupráce. Firma Velon sa stala zároveň ďalším partnerom 3. ročníka medzinárodného podujatie Tour de Volcano.

Thoroughtful analysis of optimal position on the bike provided by BG FIT technology, by BIKEPRO BANKÁ BYSTRICA.
Banner

Copyright © ckbb.sk 2024 - pre CK BB vytvorilo BikePro

Template by Templates for Joomla.