CK Banská Bystrica will ride on Merida Reacto DA Limited

Home
Slovenčina (Slovenská republika)English (United Kingdom)

Silvestrovská súťaž so Stillmassom

Pre všetkých fanúšikov, ktorí sú priateľmi CK BB na facebooku, sme pripravili ďalšiu, tentokrát silvestrovskú súťaž o super cenu Stillmass.

Zdieľaj, tipuj a vyhraj 1,3 kg TOP Regener – Najlepší a najúčinnejší regeneračný nápoj Sillmass.

Podmienky súťaže:

1. Staň sa facebookovým priateľom CK Banska Bystrica.

2. Zdieľaj tento článok na facebooku.

3. Do komentára pod výzvu o súťaži na FB profile CK BB napíš svoj tip na súťažnú otázku: Koľko kilometrov na ceste najazdil v sezóne 2014, od 1.1. do 31.12., vicemajster Európy v cyklokrose v kat. masters nad 65 rokov, pampúšik Ladislav Longauer?

Akceptované budú tipy umiestnené ako komentár výhradne pod odkaz na profile CK Banska Bystrica do 24:00 hod., 31.12.2014. Vyhradzujeme si právo tipy vpísané ako komentár po tomto termíne, príp. komentáre, ktoré budú editované, alebo umiestnené na iných profiloch, zo súťaže vylúčiť. 

Víťazom sa stane tipujúci po splnení všetkých uvedených podmienok s čo najpresnejším tipom.

 

Zvyšovanie výkonu vo vytrvalostnom športe závisí od stravy, ktorú volíme v správnom načasovaní počas dňa. Čím je vyšší výdaj a vyššia trénovanosť, tým volíme profesionálnejší výber a harmonogram stravy. Tak, ako cyklujeme tréning, potrebujeme prispôsobovať cyklovanie stravy. Rovnica príjem a strava by mala byť vyrovnaná, v tom prípade dosiahneme maximálny výkon pri optimálnej váhe a % tuku. Netreba zabúdať aj na vnútorný tuk, ktorý v prípade fyzického preťaženia a nevhodne volenej stravy môže byť zvýšený aj napriek nízkemu % vonkajšieho tuku. Ak výber stravy a načasovanie nie je optimálne, tak sa automaticky predlžuje regenerácia a prichádza riziko pretrénovania. Hlavne po ťažkých tréningoch potrebujeme prijať živiny vo forme, ktoré nezaťažujú tráviaci systém, a zároveň obnovujú regeneračné procesy. V tomto prípade sú vhodné doplnky výživy v tekutej forme. Ktoré použiť? Závisí od Vášho energetického výdaju a danej záťaže - vytrvalostná, silová, rýchlostná alebo kompenzačná.


Výhody užívania regeneračného nápoja po výkone:
- hydratácia organizmu a doplnenie minerálov,
- doplnenie svalového glykogénu príjmom sacharidov,
- posilnenie imunity a obnova poškodených svalových vlákien príjmom hydrolizovaných peptidov, aminokyselín:BCAA, glutamín, arginín atď,
- zlepšenie regenerácie a obnova síl, príjmom ďalších aktívnych látok ako MCT oil, carnitín, Ca-HMB, creatín AKG atď.

alt

Čas a dávka užívania regeneračného nápoja:
Po fyzickom ťažkom výkone cca do 10min. v dávke 65g rozpustenej v 4 dcl vody, popíjame v malých dávkach cca 10min. V prípade ľahšieho tréningu postačí polovičná dávka cca 32g.
Top regener bol najviac využívaný doplnok u pretekárov CK BB v sezóne 2014. Testovací rok 2014 dal za pravdu, že aj v novom roku 2015 budú pretekári CK BB naďalej užívať doplnky výživy značky Stillmass.

 

V prípade, ak nevyhráte regeneračný nápoj, mile radi zašleme vzorky našich produktov na naše náklady. Je to služba zákazníkom, aby skúsili naše produkty, s tým, aby nemuseli kupovať veľké balenia. Zaslanie vzoriek s uvedením osobných údajov: meno, priezvisko a adresu zasielajte do fb správy CK Banská Bystrica alebo na e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Thoroughtful analysis of optimal position on the bike provided by BG FIT technology, by BIKEPRO BANKÁ BYSTRICA.
Banner

Copyright © ckbb.sk 2024 - pre CK BB vytvorilo BikePro

Template by Templates for Joomla.