CK Banská Bystrica bude používať v roku 2015 bicykle Merida Reacto DA Limited

Home
Slovenčina (Slovenská republika)English (United Kingdom)

Ladislav Longauer víťazom SP v cyklokrose

2.10.2011 cyklistický klub Olympik Trnava zorganizoval druhé kolo BCF Slovenského pohára v cyklokrose.

 V hlavných pretekoch, kde spolu štartovali muži Elite, U23, juniori a masters A na 50 min. sa zišla silná medzinárodná konkurencia, keď na štart sa postavilo 47 pretekárov z Čiech, Poľska a Slovenska. V priebehu dvoch kôl po štarte sa odpútala od všetkých prenasledovateľov dvojica

pretekárov, Čech Zdeněk Mlynář z FOCUS cycling team a Róbert Gavenda z KDL Landbouwkrediet cyclig team. Títo dvaja pretekári sa striedali vo vedení, až nakoniec v závere pretekov sa podarilo Zdeňkovi Mlynářovi odpútať od Róberta Gavendu a v takomto poradí prišli do cieľa. Za nimi na treťom mieste do špurtoval so stratou 1:42 min. na víťaza po vynikajúcom výkone Martin Haring z CK Banská Bystrica.

V kategórii masters B opäť vyhral Ladislav Longauer, keď v spoločnej kategórii kadetov, kadetiek a žien obsadil piate miesto. Po pretekoch povedal:“ Necítil som sa fit, včerajšie preteky v Podbrezovej boli ťažké, dostavila sa aj svalová horúčka a bolí rameno od nosenia bicykla. Jazda v teréne bola ako sa hovorí „do kocky“, na asfaltových úsekoch som stratu z terénu likvidoval, avšak jazda medzi stromami bola zlá“!

Kompletné výsledky nájdete v sekcii Kalendár pretekov 2011. 

Pretekári CK Banská Bystrica majú nastavené posedy metódou BG FIT v predajni BIKEPRO Banská Bystrica
Reklamný prúžok

Copyright © ckbb.sk 2024 - pre CK BB vytvorilo BikePro

Template by Templates for Joomla.