CK Banská Bystrica bude používať v roku 2015 bicykle Merida Reacto DA Limited

Home
Slovenčina (Slovenská republika)English (United Kingdom)

Slovenskí cyklokrosári na TOI - TOI Cupe v Hlinsku

hlinsko

Sprostredkovane Vám prinášame informácie z 3. kola TOI – TOI cupu, ktoré sa konalo 28.10.2011 v Hlinsku.

 Pretekalo sa za suchého, relatívne teplého počasia na náročnej 2500 m dlhej trati s asfaltovým a trávnatým povrchom s niekoľkými umelými, ale aj prírodnými prekážkami, ktoré sa buď behali, alebo tí technicky zdatní cyklisti preskakovali.

Po štarte sa situácia na čele pretekov neustále menila, čelo pretekov tvorila dvojica Martin Zlámalík, ktorý nakoniec preteky nedokončil a Jan Nesvadba, známy to pretekár aj z našej cyklokrosovej BCF súťaže. Asi v polovici pretekov sa na túto dvojicu dotiahlo 7 pretekárov na čele s neskorším víťazom Nemcom Christophferom Pfingstenom z Cyclingteamu de Rijke.

Na pretekoch sa nedarilo Zdeňkovi Mlynařovi, ktorý pre chorobu preteky nedokončil a Petrovi Dlaskovi, ktorý jednoducho nestačil tempu tých najrýchlejších a preteky taktiež nedokončil.

Svoj výrazne najlepší úspech v tejto súťaži dosiahol Martin Haring z CK Banská Bystrica, ktorý skončil na peknom pätnástom mieste so stratou 2:16 min. na víťaza. Po pretekoch povedal:“ S výsledkom som nadmieru spokojný, trať mi vyhovovala, momentálne cítim športovú formu “. Viac sa čakalo od Róberta Gavendu, ktorý nosí farby KDL Trans – Landbouwkrediet, ktorý obsadil sedemnástu priečku so s stratou na víťaza 3:27 min., Róbert Glajza CK Banská Bystrica 29. miesto, Jaroslav Chalás Dukla Trenčín 42. miesto.

V pretekoch juniorov nás reprezentoval Ondrej Glajza ŽP Šport a. s. Podbrezová, ktorý skončil na peknom ôsmom mieste so stratou na víťaza 2:55 min. a Ľuboš Malovec Olympik Trnava trináste miesto, strata na víťaza 3:58 min.

Kompletné výsledky si môžete pozrieť v sekcii Kalendár pretekov 2011.

 

Pretekári CK Banská Bystrica majú nastavené posedy metódou BG FIT v predajni BIKEPRO Banská Bystrica
Reklamný prúžok

Copyright © ckbb.sk 2024 - pre CK BB vytvorilo BikePro

Template by Templates for Joomla.