CK Banská Bystrica bude používať v roku 2015 bicykle Merida Reacto DA Limited

Home
Slovenčina (Slovenská republika)English (United Kingdom)

CK Banská Bystrica s novými posilami

Banskobystrický tím sa pripravuje na sezónu v domácich podmienkach. Po vlaňajšom odchode Čaneckého a príchode Glajzu a Zrelicu opäť posilnili najmä v kategórii mužov.

Stabilnú zostavu v kat. Muži: Zrelica, Košút, Palčák, Haring, Viglaský, Glajza, Fraňo posilní dvojica Lukáš Bátora (ex. Novatec Outsiterz) a Miroslav Debnár (Slovenský cykloklub Zvolen).
Obaja relatívne skúsení pretekári majú za sebou už aj nejaké  medzinárodné skúsenosti. Lukáš Bátora po skončení OŠG Trenčín nejaký čas cyklistiku zavesil na klinec, no opäť sa vrátil v drese bratislavského Novatec tímu a neustále sa posúva výkonnostne dopredu. V Slovenskom pohári BCF v cyklokrose dosiahol celkové piate miesto a je v sledovaní reprezentačného trénera Glajzu, zúčastnil sa v drese cyklokrosovej reprezentácie na etapových pretekoch Tour de Guyane. "Mojím cieľom je predovšetkým dostať sa do reprezentácie v cyklokrose. K tomu mi chýba naozaj len kúsok, a verím, že na budúci rok to vyjde, že budem štartovať na niektorých Svetových pohároch. Chcem sa razantne zlepšiť aj na ceste, preto je voľba CK Banská Bystrica jasná, majú výborný program pretekov počas cestnej sezóny, aj to mi pomôže do cyklokrosovej sezóny. Som rád, že si ma vybrali, s CK Banská Bystrica absolvujem už etapové preteky Tour de Kamerun v marci, veľmi sa na zmenu a nové výzvy teším." povedal Lukáš.

Miro Debnár rovnako po absolvovaní základnej vojenskej služby v Dukle Trenčín na chvíľku zavesil bicykel na klinec. No je späť a že jeho predovšetkým vrchárske schopnosti nezabudol preukázal na mnohých Slovenských pohároch masters a muži B na ceste, keď s prehľadom dokázal zvíťaziť napr. v Málinci. "CK Banská Bystrica mi môže dať naozaj perfektný pretekový program. Veľmi sa teším na nejaký etapák v zahraničí, verím, že sa stále môžem výkonnostne zlepšovať. Samozrejme CK BB je najlepší slovenský cyklokrosový tím, a verím že na budúci rok v zložení Bátora, Haring, Fraňo, Glajza či Vojtášová a Hanesová môžeme atakovať najvyššiu priečku v súťaži oddielov, ktorá tento rok ušla banskobystričanom, keď museli skloniť hlavy pred ŽP Podbrezová."

Pretekári CK Banská Bystrica majú nastavené posedy metódou BG FIT v predajni BIKEPRO Banská Bystrica
Reklamný prúžok

Copyright © ckbb.sk 2024 - pre CK BB vytvorilo BikePro

Template by Templates for Joomla.