CK Banská Bystrica bude používať v roku 2015 bicykle Merida Reacto DA Limited

Home
Slovenčina (Slovenská republika)English (United Kingdom)

Kávy Barzzuz novým partnerom CK BB

CK Banská Bystrica s radosťou oznamuje zisk nového partnera, dodávateľa a pražiareň gurmánskych káv z celého sveta, firmu Barzzuz.

 

Pre niektorých našich cyklistov nie je káva Barzzuz žiadnou neznámou. „Kávy Barzzuz poznám a pijem už niekoľko rokov. Zoznámil som sa s nimi, keď som pre svoju kávičkársku vášeň zháňal surovú zelenú kávu aby som si vyskúšal domáce praženie. Odvtedy som sa stal pravidelným zákazníkom a otestoval som väčšinu z vyše tridsiatich káv v ponuke firmy Barzzuz. Každé ráno si doprajem jedno espresso a jedno kapučíno. Medzi moje najobľúbenejšie kávy patria Mexico  a Costa Rica. Obe tieto stredoamerické kávy v kombinácii s plnotučným napeneným mliekom v kapučíne chutia sladkasto a čokoládovo. Na espresso mám najradšej divokú, výraznú a kyslejšiu africkú kávu Etiopia Harrar. Kedysi som si nedokázal predstaviť kávu bez cukru, no odkedy pijem Barzzuz, cukor už nemá v mojej šálke miesto, len by pokazil výnimočnú chuť.“ povedal Ivan Viglaský.

Podobne zhodnotil produkty nášho nového partnera Martin Fraňo: „Kávou Barzzuz ma prvýkrát ponúkol práve Ivan pred dvoma rokmi. V prvom momente ma očarila, rozdiel oproti iným, svetovo sa tváriacim značkám, bol obrovský. Dovtedy som vypil jednu kávu za mesiac a razom sa stal zo mňa veľký kávičkár. Dnes vypijem 4-5 espresso káv denne. Netrvalo dlho a zadovážil som si mlynček, aby som si mohol doma dopriať luxus čerstvo zomletej kávy. Vždy rád vyskúšam inú kávu z ponuky Barzzuz, najviac mi zachutila Guatemala  a predovšetkým fantastická divá káva Etiopia Harrar. Harrar je moja srdcovka, nič podobné som predtým nepil, nie je to bežné v obchodoch, no nič lepšie som v živote nepil. Keď ma prepadne chuť na kávu večer, rád si doprajem bezkofeínovú. V jej chuti nespoznáte žiadny rozdiel oproti klasickej káve.“

Čo robí kávy Barzzuz výnimočnými? Sú to hlavne dve veci, kvalita zŕn a čerstvosť. Barzzuz dováža výhradne kávy najvyššej akosti označované ako gurmánske kávy. Na každej plantáži sa ešte zelené zrná triedia podľa svojej veľkosti a kvality. Tie najkrajšie a najlepšie sú práve spomínané gurmánske kávy, tie s horšou kvalitou putujú väčšinou do rôznych zmesí alebo do instatných káv. Čerstvosť zabezpečuje Barzzuz tak, že dováža len surovú kávu a až na Slovensku ju praží a balí. „Keď sa Vám dostane do rúk balíček kávy, ktorá bola upražená len pred pár dňami, spoznáte obrovský rozdiel v porovnaní s inými kávami, ktoré po upražení ešte niekoľko týždňov cestujú po svete, povaľujú sa v skladoch, či čakajú v regáloch supermarketov.“ spomína Viglaský.

Sortiment Barzzuz tvorí 100% arabika, spolu vyše tridsať druhov káv. Okrem jednodruhových káv, nájdete v ponuke aj niekoľko zmesí. Nechýbajú ani také unikáty ako Jamaica Blue Mountain, či najexkluzívnejšia káva sveta tzv. cibetková Luwak , ktorá skôr ako sa dostane do Vašich rúk, prejde tráviacim traktom cibetiek.

Káva nie je len nápoj na prebudenie, ale jej pozitívne a povzbudzujúce účinky ju robia aj výborným doplnkom na naštartovanie „motora“ pred náročnými pretekmi. Teší nás, že CK Banská Bystrica získal ďalšieho špičkového partnera, ktorý ponúka len to najkvalitnejšie, čo medzi svetovými kávami môžete nájsť.

Pretekári CK Banská Bystrica majú nastavené posedy metódou BG FIT v predajni BIKEPRO Banská Bystrica
Reklamný prúžok

Copyright © ckbb.sk 2024 - pre CK BB vytvorilo BikePro

Template by Templates for Joomla.