CK Banská Bystrica bude používať v roku 2015 bicykle Merida Reacto DA Limited

Home
Slovenčina (Slovenská republika)English (United Kingdom)

Pivo Urpiner novým partnerom CK BB a Tour de Volcano

 

Banskobystrický pivovar a.s., výrobca špičkového piva Urpiner, sa stal novým partnerom CK Banská Bystrica a zároveň aj tretieho ročníka Tour de Volcano.

Pivovarníctvo v Banskej Bystrici má už viac ako 500-ročnú tradíciu, keď bolo mestu v roku 1501 udelené privilégium varečného práva. História novodobého pivovaru siaha do roku 1971, keď bol postavený nový pivovar v Banskej Bystrici-Kráľovej, známy ako pivovar Urpín s objemom 350 000 hektolitrov piva ročne. Pokračovateľom tradície sa stala akciová spoločnosť Banskobystrický pivovar, ktorá od roku 2007 v priestoroch starého pivovaru zahájila novú éru banskobystrického piva. Banskobystrický pivovar a.s. je jeden z mála čisto slovenských výrobcov piva, ktorý stavia na tradičných receptúrach a originálnej chuti a nepadol do sietí nadnárodných megakoncernov a svojou neustále zvyšujúcou kvalitou získava množstvo ocenení na pivovarníckych súťažiach.

Pivovar získal za posledné roky množstvo ocenení vo všetkých kategóriách a pozdvihol meno banskobystrického pivovarníctva do predtým nevídaných výšok. Posledným kvalitným ocenením je tretie miesto Radleru Urpiner na súťaži Pivo Českej republiky a strieborná medaila na súťaži Česká pivná pečať s ležiakom Urpiner 12st Premium v roku 2013. Rovnako ako CK Banská Bystrica, aj pivo Urpiner zvyšuje množstvo a kvalitu ocenení na medzinárodnej scéne z roka na rok, a tak je logické vyústenie do vzájomnej spolupráce.

Cyklistický klub Banská Bystrica získal ďalšieho špičkového partnera z regiónu, ktorý neustále stúpa v medzinárodnej konkurencii, podobne ako CK Banská Bystrica v cyklistickom svete.

Dobrou správou pre všetkých cyklistov z regíónu i širokého okolia je i to, že Banskobystrický pivovar sa stal rovnako partnerom podujatia Tour de Volcano, takže každý súťažiaci dostane možnosť vyskúšať výnimočnú chuť pravého slovenského piva, nealkoholického Urpinera v štartovacom balíčku.

Rovnako pre cyklistov CK Banská Bystrica sa nealkoholické pivo Urpiner stáva súčasťou pitného a regeneračného režimu, nielen v tréningovom procese, ale aj na pretekoch. Je dokázané, že práve pivo je jedným najlepších nápojov ihneď po výkone, nealkoholický Urpiner navyše zaujme aj skvelou chuťou. V novej sezóne bude patriť do arzenálu cyklistov CK Banská Bystrica v boji o najvyššie priečky na domácich i medzinárodných súťažiach.

Pretekári CK Banská Bystrica majú nastavené posedy metódou BG FIT v predajni BIKEPRO Banská Bystrica
Reklamný prúžok

Copyright © ckbb.sk 2024 - pre CK BB vytvorilo BikePro

Template by Templates for Joomla.