CK Banská Bystrica bude používať v roku 2015 bicykle Merida Reacto DA Limited

Home
Slovenčina (Slovenská republika)English (United Kingdom)

Haring strieborný na MSR v cross country

Tradičný termín 20. júla sa v Košiciach konali Majstrovstvá Slovenska v horskej cyklistike, v disciplíne cross-country.

Preteky sa konali v lyžiarskom areáli na Jahodnej pri Košiciach. Na mierne pozmenenej trati oproti minulému roku, s množstvom technických úsekov, či už prírodných alebo umelo vybudovaných, sa bojovalo o tituly Majstrov Slovenska.

Z CKBB sa na štart najprv postavili Ivan Haas a Róbert Glajza, v kategórii Masters B. Skúsený matador Glajza aj napriek defektu zvíťazil a potvrdil svoju neklesajúcu výkonnosť, Ivan po zdravotných problémoch do cieľa neprišiel. V ďalšej kategórii Mini chlapci obsadil Christian Haas 3.miesto. V hlavnej kategórii Muži Elite nás zastupoval Martin Haring. Po vydarenom štarte sa pohyboval chvíľu na špici za domácim Michalom Lamim, no jeho tlaku nedokázal dlho odolávať a nakoniec prišiel do cieľa na druhom mieste.

,,Michalovi som na domácej trati nedokázal konkurovať, bol pripravený lepšie po všetkých stránkach. Tajne som dúfal, že sa mi podarí zabojovať o titul, no nestalo sa tak. Som zo seba dosť sklamaný. Pripravoval som sa na tieto preteky, bol to pre mňa vrchol sezóny, čakal som od seba viac. Čo sa týka zvyšku sezóny, budeme pokračovať v absolvovaní UCI pretekov kôli bodom, vrcholom druhej časti budú nepochybne Majstrovstvá sveta v Nórskom Hafjeli."

výsledky

Pretekári CK Banská Bystrica majú nastavené posedy metódou BG FIT v predajni BIKEPRO Banská Bystrica
Reklamný prúžok

Copyright © ckbb.sk 2024 - pre CK BB vytvorilo BikePro

Template by Templates for Joomla.