CK Banská Bystrica bude používať v roku 2015 bicykle Merida Reacto DA Limited

Home
Slovenčina (Slovenská republika)English (United Kingdom)

Chránime slnečné stránky Vášho života na Tour de Volcano

Je nám veľkou cťou, že zástupca značky Daylong na Slovenskom trhu, spoločnosť Spirig, sa rozhodla v roku 2013 nielen pokračovať v spolupráci s našim oddielom, ale dokonca sa rozhodla nepriamo sponzorovať aj mnohých z Vás, účastníkov nami organizovaných podujatí.

Každý zo zúčastnených na nami organizovaných pretekoch, ako Tour de Volcano alebo Slovenský pohár v cestnej cyklistike aj v cyklokrose, má šancu získať výrobky značky Daylong.

alt

Keď sa povie každý, tak naozaj každý, keďže pri Tour de Volcano získa výrobok Daylong prvých 150 prihlásených účastníkov, ktorí zároveň aj zaplatia zvýhodnené štartovné do 30. 4. 2013. Okrem suverénne najlacnejšieho štartovného zo všetkých cestných maratónov v okolí, tak za bezkonkurenčných 15,- € získate nielen vynikajúco zabezpečený cestný maratón s bohatými cenami aj tombolou, ale priamo v balíčku budete mať okrem originálneho uteráka Tour de Volcano, štartovacieho balíčka aj opaľovacie mlieko Daylong ultra 25  200ml v hodnote 20,- €. Tí, ktorí by tento zvýhodnený balíček nestihli a nebudú ani medzi ocenenými v jednotlivých kategóriách, môžu stále dúfať, že výrobky na ošetrenie pokožky značky Daylong vyhrajú ako jednu z mnohých cien, ktoré máme na tento cestný maratón pre Vás pripravené.

alt

Spoločnosť Spirig spojila svoje meno s našim oddielom práve kvôli nášmu bohatému pretekovému kalendáru v náročných klimatických podmienkach. Naše skúsenosti s ich výrobkami v náročných klimatických pásmach sú pre nich rovnako prínosné a cenné, ako je cenná spoľahlivá ochrana pokožky pre nás. Či už je to vysokohorské himalájske prostredie Pakistanu, náročné rovníkové pásmo a subtropické pralesy afrického kontinentu a karibských ostrovov Guadeloupe alebo púšte Sahary, je pre nás naozaj komfortom, že sa môžeme spoľahnúť na ochranu pleti, ktorá neruší mastnou textúrou a nezmýva sa potom.

Môžeme sa tak sústrediť na samotné preteky. Pri náročných etapových pretekoch hrá samozrejme veľkú úlohu aj kvalitná regenerácia, ktorú dokáže zrýchliť, alebo naopak výrazne spomaliť, aj poškodenie najväčšieho orgánu ľudského tela, kože. Preto je pre nás dôležitá nielen ochrana pred samotnými škodlivými vplyvmi slnečného žiarenia, ale aj následné ošetrenie pokožky namáhanej v týchto extrémnych podmienkach. Už čoskoro Vám preto predstavíme radu výrobkov zameranú práve na každodenné ošetrenie pleti a pokožky. Ide o výrobky bežnej dennej starostlivosti, bez ohľadu na to, či bola vystavená slnečným lúčom alebo nie. Nepriaznivé vplyvy civilizačného prostredia číhajú na každom rohu, je preto dobré ich aspoň čiastočne zmierňovať.

alt

"Som veľmi rada, že sa Daylong rozhodol podporovať nielen náš oddiel, ale aj podujatie Tour de Volcano. Ich výrobky sú naozaj kvalitné, čomu však zodpovedá aj mierne zvýšená cena oproti bežne dostupným prípravkom. Som rada, že môžeme účastníkom na našich podujatiach, a to nielen na Tour de Volcano, ale aj na ostatných nami organizovaných pretekoch v priebehu roka sprostredkovať výrobky Daylong. Verím, že po ich vyskúšaní im zostanú verní a zástupca tejto švajčiarskej značky, spoločnosť Spirig, bude rovnako spokojný s odozvou na túto pilotnú formu spolupráce v takejto forme a rozsahu," hodnotí spoluprácu Zuzana Vojtášová.

Pretekári CK Banská Bystrica majú nastavené posedy metódou BG FIT v predajni BIKEPRO Banská Bystrica
Reklamný prúžok

Copyright © ckbb.sk 2024 - pre CK BB vytvorilo BikePro

Template by Templates for Joomla.